KAUPPA
Jukka Virtanen Myyntijohtaja 050 408 3663
Jouni Korhonen Myynti 044 326 0989
Jari Äikäs Myynti 050 348 1780
Yamaha F300 XSB SBW V6
  • Yamaha F300 XSB SBW V6
39 400 €

Yamaha F300 XSB SBW V6

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 marraskuuta 08:44
Kunto: -
Lisätiedot
Hintaan lisätään kasaus- ja luovutushuoltokulut 1250eur.

Uuden 300 hevosvoimaisen V6-moottorin selkeä ja keveä muotoilu pohjautuu XTO-malliin. Ominaisuuksiltaan uusi moottori on Yamahan kautta aikojen monipuolisin V6-moottori. Uuden 300 hv:n V6-moottorin tehokkuus ja tinkimätön suorituskyky täyttävät vaativankin käyttäjän vaatimukset. Saatavana nyt SBW-ohjauksella (Steer by Wire) tai ilman sitä. Uuden 300 hevosvoimaisen V6-moottorin suorituskyky takaa erinomaisen ripeän kiihtyvyyden huippunopeuksiin. Kokonaisuutena uusi V6-moottori on erinomainen esimerkki Yamahan tuotteista, joissa yhdistyvät hienosti korkealaatuinen ja luotettava tekniikka, tehokas suorituskyky ja selkeä muotoilu.
300 hv:n V6-perämoottoreissa on Yamahan premium-tason ominaisuuksia, kuten digitaalinen DES-ohjaus, (Digital Electric Steering), TotalTilt-kippaustoiminto ja TERE-pakojärjestelmä (Thrust Enhancing Reverse Exhaust).

-Digitaalinen DES-ohjaus (Digital Electric Steering) on vakiona SBW-ohjauksella (Steer by Wire) varustetuissa moottoreissa.
-Huollettavuutta parantava sähköohjaus saatavana lisävarusteena moottoreille, joissa ei ole SBW-toimintoa (Steer by Wire).
-TotalTilt(TM)-toiminnon integroitu kippauksenrajoitin helpottaa kippausta ja tekee kuljetuksesta vaivatonta.
-Työntövoimaa parantava TERE-pakojärjestelmä lisää vääntöä peruutukseen ja tehostaa hallittavuutta hankalissa tilanteissa.
-Selkeä ja keveä muotoilu.
-Ensiluokkaiset moottorikiinnikkeet vähentävät tärinää ja tasoittavat ajoa.
-Tehokkaampi uudistettu alaosa: uudenmalliset osat parantavat toimivuutta ja kestävyyttä.
-Takuu 5 vuotta

Olemme Yamahan valtuutettu jälleenmyyjä sekä huoltoliike.

Katso kotisivuiltamme myös muut teholuokat:
https://venekauppa.com/fi/c/195/yamaha-peramoottorit

Meidän kauttamme myös edulliset rahoitusvaihtoehdot sekä Alandian venevakuutus helposti. Olemme täyden palvelun vene- ja koneliike: tarjoamme käyttöösi myös huolto- ja talvisäilytyspalvelut, varaosat sekä veneiden välitysmyyntipalvelun.

Vuosimalli 2023
Teho 300hv
- 4-tahti
- XL riki
- Bensiini