Kaupan logo, iso

Palvelumakasiini

Palvelu Makasiini on paikallisesti, asiantuntevasti ja ystävällisesti palveleva kodinrakentajan erikoisliike Ylivieskassa.

Me olemme sinun tukenasi rakennusprojektin tai remontin aikana. Meiltä saat asiantuntevan aina sisustusarkkitehdin (SIO) tasoisen palvelun perustuksesta aina savuhormiin asti.

Uutuutena meiltä saat kaikki rakentamisen ja remontoinnin avaimet käteen tehtynä. Käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka kokeneet ammattimiehet asentavat.

Olet tapetoimassa, tulisijaa vaihtamassa, taloa rakentamassa, vesikattoa uusimassa tai ikkunoita vaihtamassa niin meiltä onnistuu. Hankinnan voit maksaa kerralla tai osissa, me toimimme kuin se sinulle parhaiten sopii..

LevyPalvelu:ssa me sahaamme juuri sinun tarpeeseen sopivat levyt. Valikoimassamme on laaja valikoima eri kalustelevyjä ja lisäksi suuri valikoima filmivaneria. Levyt saat meiltä sahattuna ja kasattuna. Mikäli sinulla on ongelmapaikka jonne tarvitset mittatilauskaapin tai kalusteen niin sellainen meiltä järjestyy.

Pakettiautot me vaneroimme ja kalustamme. Meiltä löytyy aito kotimainen vaihtoehto ajoneuvokalusteisiin. PMA-Ajoneuvokalusteet ovat laatutyötä joka on raaka-aineesta alkaen suomessa tehtyä. Kalusteet saat haluamillasi mitoilla.

Toimintamme on monipuolista ja haluamme olla läsnä sinun ongelmissasi.. TERVETULOA!

KAUPPA
Palvelumakasiini

Yhteensä 2 ilmoitusta

Tulolantie 21
84100
Koti ja asuminen
http://www.palvelumakasiini.fi/