Christer
Torin käyttäjä syyskuusta 2014
Pirkanmaa
Tampere
Karin-heikintie 2 | Kartta
2h, k, kph, s, vh, lasit. parveke, 59,5 m²
169 000 €

2h, k, kph, s, vh, lasit. parveke, 59,5 m²

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 tammikuuta 21:20
Pinta-ala: 59 m² Huoneita: 2
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 2016
Maakunta: Pirkanmaa Alue: -
Kunta: Tampere Osoite: Karin-heikintie 2
Lisätiedot
Tämä laadulla ehostettu näyttävä kaksio tarjoaa modernia ja vaivatonta asumista suositulla Vatialan alueella, aivan Tampereen rajan tuntumassa!

Eteisaulaan on teetetty katseet vangitseva tehosteseinä aidosta luonnonkivestä, joka tuo kimalluksellaan ripauksen luksusta arjen keskelle. Laadun tuntee myös asunnon pohja- ja materiaalivalinnoissa. Olohuoneeseen avautuva avokeittiö tekee tilasta erittäin avaran ja suuri lasitettu parveke, tyylikäs kylpyhuone, oma sauna, tammiparketti ja reilusti säilytystilaa täydentävät kokonaisuuden.

Tässä uudenaikaisessa yhtiössä asumisen ja liikkumisen helppous sekä turvallisuus on huomioitu kaikissa yksityiskohdissa, varustelusta löytyy mm. ovipuhelinjärjestelmä, sprinkler-järjestelmä, keskitetty ilmanvaihto, lämmön talteenotto, kerhohuone ja suojaisa aktiivipiha. Lisäturvaa on tähän asuntoon tuotu vielä erillisellä murto-/palohälytysjärjestelmällä, joka on helppo ja edullinen ottaa halutessaan käyttöön.

Kauppa, pankki, kirjasto ja neuvola löytyvät 100 metrin sisältä. Myös ala-aste, yläaste ja useita päiväkoteja on lähellä. Lentolan Prisma-keskus on parin kilometrin päässä, Kangasalan keskustaan ja Tampereelle pääsee kätevästi linja-autolla. Liutun uimaranta, Pitkäjärven ja Kaukajärven upeat lenkkimaastot sekä valaistut ladut ovat muutaman minuutin matkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan!

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin