Petra Jämsä
Torin käyttäjä tammikuusta 2014
Pirkanmaa
Tampere, Länsi-Amuri
Pyynikintori 4-6
674 €/kk

40m2 yksiö Pyynikintorilta

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 18 toukokuuta 17:29
Pinta-ala: 40 m² Huoneita: 1
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1928
Asumismuoto: Vuokralainen Vakuus: 1 440 €
Maakunta: Pirkanmaa Alue: Länsi-Amuri
Kunta: Tampere Osoite: Pyynikintori 4-6
Lisätiedot
Vuokrataan yksiö Pyynikintorilta. Asunto sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien äärellä keskustan kupeessa, myös uuden raitiotien vieressä. Pyynikin ulkoilumahdollisuudet ja mm uimahalli ovat myös vieressä. Asunto sijaitsee rauhallisella sisäpihalla, joten liikenteen melu on hyvin vähäistä. Asunto on vuonna 1928 valmistuneessa arvotalossa 2/3 kerroksessa.

Kyseessä on valoisa, 3m huonekorkeudella varustettu valoisa asunto, jossa vanhanaikaiset leveät ikkunalaudat. Lisätilaa tuomassa on puinen parvi, johon rakennettu walk in closet. Asunto sopii hyvin pariskunnallekin. Hyvin kaappitilaa. Lattiat ja keittiön tasot uusittu vasta. Keittiössä astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Pimennysverhot ikkunoissa. WC:ssä on pyykinpesukoneelle paikka. Vinttikomero.

Vuokra on 674€/kk (sisältäen internet). Vesimaksu 26€/kk/hlö tulee vuokran päälle. Vuokra tarkistetaan kerran vuodessa. Vapautuminen 1.6.2019. Vuokrasopimus 1. vuoden määräaikaisena ja sen jälkeen toistaiseksi voimassaoleva. Laaja kotivakuutus edellytetään. Sisällä tupakointi kielletty, lemmikit kielletty. Takuuvuokra 2kk:n vuokra. Luottotiedot tarkistetaan.

Yhteydenotot tekstiviestillä 040 7291577

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin