Apple Mac Pro 240SSD 48GB RAM HD5870 - 6kk Takuu
  • Apple Mac Pro 240SSD 48GB RAM HD5870 - 6kk Takuu
  • Kartta
850 €

Apple Mac Pro 240SSD 48GB RAM HD5870 - 6kk Takuu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 joulukuuta 13:22
Applen Mac Pro piristettynä ja uusimmalla käyttöjärjestelmällä. Tämä kelpaa niin kotio kuin työkäyttöönkin. Runsaasti keskusmuistia) ja erittäin nopea uusi SSD-levy takaavat sen että kone on oikeasti vikkelä käyttää. Tästä mallista löytyy lisäksi vielä AMD:n erillinen näytönohjain jolla saadaan suorityskykyä myös graaffisesti vaativiin ohjelmiin.

Tekniset tiedot:

Malli: Apple Mac Pro 5.1
Prosessori: Intel Quad Core 3,2GHz (Xeon W3565)
Näytönohjain: AMD Radeon HD5870
Näyttöliitännät: 2kpl MiniDisplayPort, DVI
Liitännät: USB 2+3kpl FireWire 2+2kpl, Optical Audio
Käyttömuisti: 48Gt
Kovalevy: 240Gt SSD + 640Gt HDD
Yhteydet: LAN
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X High Sierra
Takuu: 6kk

Tietokoneeseen on asennettu valmiiksi uusin Mac OS X joten käyttöönotto on vaivatonta.

Kokoonpanooon on myös mahdollista muuttaa levyjen määrää ja kokoa asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Esimerkiksi vaihtamalla SSD-levy suuremmaksi tai lisäämällä isompi varastokovalevy.

Tietokonevalikoimamme on nähtävillä liikkeessämme, jossa niihin pääsee tutustumaan. Liikkeemme sijaitsee Tampereen Tammelassa osoitteessa Kalevan Puistotie 15. Olemme avoinna arkisin klo 10-18.

Katso myös muut myynnissä olevat koneemme ja kysy rohkeasti myyntiin tulossa olevista koneistamme, jos et löydä etsimääsi ilmoituksistamme tällä hetkellä. Torissa oleva konevalikoimamme ei ole täydellinen vaan meiltä löytyy aina lisää koneita liikkeestämme. Vanha koneesi käy aina vaihdossa osana hinnasta. Tarjoamme myös monia huolto- ja asennuspalveluja. Kuten vanhojen tietojesi mahdollinen pelastus rikkinäiseltä tietokoneelta ja siirto uudelle koneelle.