Perttu
Torin käyttäjä tammikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (45)
Pirkanmaa
Tampere, Nekala
Aurinkoverhot Renault Megane farmari 2009-2015
  • Aurinkoverhot Renault Megane farmari 2009-2015
35 €

Aurinkoverhot Renault Megane farmari 2009-2015

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 heinäkuuta 13:00
Lisätiedot
Noin 3kk käytetyt uutta vastaavat omassa kantopussissa. Sarja sisältää suojat viiteen ikkunaan. Asennus ei vaadi työkaluja tai porauksia tms. autoon.

Mallikohtaiset Car Shades -häikäisysuojat. Isossa-Britanniassa valmistettavat, käsin viimeistellyt suojat istuvat täydellisesti kohteeseen ja lisäävät matkustusmukavuutta monin eri tavoin.

Mittatarkasti taka- ja sivuikkunat peittävä Car Shades suojaa matkustajia auringon UV-säteilyltä, auttaa pitämään sisätilat viileämpinä ja estää samalla avoimen näkyvyyden takatiloihin. Suojat toimivat myös hyönteisverkkona ikkunat auki ja pysyvät paikallaan moottoritienopeuksissakin.

Verrattuna tummennusteippauksiin Car Shades on edullisempi ja muuntautumiskykyisempi, sillä suojat voi irrottaa ja kiinnittää takaisin milloin tahansa. Erilaisten imukuppiratkaisujen tarjoama peittävyys puolestaan jättää paljon toivomisen varaa ulkonäöstä puhumattakaan. Valikoimaan kuuluu yhteensä noin 600 mallikohtaista häikäisysuojaa yli 40 automerkkiin. Car Shades on alan suurimpia valmistajia maailmassa ja OE-toimittaja useille automerkeille.
Asennusohje:
http://www.carshades.com/wp-content/uploads/REN-MEGA-E-B.pdf

Tummennusverhot

Aurinkosuojat

Tummennukset

Car shades

Ikkunaverhot

Häikäisysuojat

Verhot

Aurinkosuojaverhot