Autojen maskipeitteet
  • Autojen maskipeitteet
  • Autojen maskipeitteet
  • Autojen maskipeitteet
  • Autojen maskipeitteet
  • Autojen maskipeitteet
  • Autojen maskipeitteet
  • Kartta
47 €

Autojen maskipeitteet

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 maaliskuuta 12:55
Kotimaiset auton maskipeitot on valmistettu pakkasen kestävästä 3,5mm vahvasta solumuovista. Maskipeitot valmistetaan mallikohtaisesti mittojen mukaan kuhunkin automerkkiin ja malliin. Auton maskipeite sisältää kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Merkkikohtainen maskipeite (tuulisuoja) on helppo asentaa ja irrottaa mukana tulevien pikakiinnike koukkujen ansiosta. Maskipeitteiden väri antrasiitti (lähes musta). Hinnat alkaen 47 €

Nokkapeitettä suositellaan käyttämään varsinkin DIESEL -käyttöisissä autoissa talviaikaan ulkolämpötilan laskiessa alle +5C asteeseen tai sen alle. Maskisuoja estää tehokkaasti suoran ajoviiman sekä lumen pääsyn moottoritilaan vähentäen mm. huohotinputken jäätymisen mahdollisuutta. Viimasuoja auttaa kylmillä ilmoilla auton moottoria pysymään normaali lämpöisenä, jolloin ohjaamo lämpiää nopeammin.

HYÖDYT

- Nopeuttaa moottorin normaalin käyttölämpötilan saavuttamista.
- Auttaa ylläpitämään moottorin normaalia käyttölämpötilaa.
- Estää suoran ajoviiman ja lumen pääsemisen moottoritilaan.
- Vähentää huohotinputken jäätymisen mahdollisuutta.
- Alentaa polttoaineen kulutusta.
- Vähentää päästöjä.
- Pidentää moottorin elinikää.

Saatavilla useaan automerkkiin ja -malliin, katso verkkokaupastamme löytyvyys omaan autoosi. Myymme maskipeitemateriaalia myös erikseen, jos autoosi ei ole saatavilla valmista maskipeitettä. Materiaalia on helppo työstää halutun malliseksi. Kiinnitykseen on saatavilla valmiita maskipeitekoukkuja, mutta asennukseen käy hyvin myös nippusiteet.