Linda Pekkala
Pirkanmaa
Tampere, Tampere Keskus

Avopari + kissa etsii kotia TAMPEREELTA

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 10 heinäkuuta 16:21
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Maakunta: Pirkanmaa Alue: Tampere Keskus
Kunta: Tampere Osoite: -
Hei,

Tampereella asusteleva pariskunta etsii uutta kotia. Nykyinen asuntomme on käynyt liian pieneksi ja tästä johtuen olemme päättäneet etsiä itsellemme uuden, isomman asunnon. Entisen vuokranantajan kanssa olemme sopineet, että pyrimme muuttamaan nykyisestä pois heinäkuun loppuun mennessä - näin ollen asunto olisi hyvä löytää suht' nopealla aikataululla.

Olemme molemmat opiskelijoita ja opintomme jatkuvat syksyllä. Tätä kautta meillä on säntilliset ja säännölliset kuukausitulot. Vuokranmaksun suhteen ei ole koskaan ollut ongelmia kummallakaan meistä.

Uudelta kodilta toivomme hyviä julkisia liikenneyhteyksiä (TKL) ja että lähialueella olisi jokin kauppa kevyen kävelymatkan sisällä. Asunnossa saisi olla neliöitä vähintään 35m2. Autopaikka olisi myös tärkeä - parasta toki, jos siitä ei koituisi liian suuria kuluja. Maksimivuokra 680e/kk.

Kummallakin on luottotiedoissa pienet jäljet, mutta ne eivät ole aiheutuneet asumiseen liittyvistä asioista. Nykyinen elämäntilanteemme on vakaa ja raha-asiat myös hallinnassa.

Otsikon mukaisesti mukanamme muuttaisi pieni, sisäsiisti ja hyvät käytöstavat omaava kissa.

Minut tavoittaa parhaiten joko puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköpostiakin voi laittaa. Kaikki tarjoukset huomioidaan.