Paula Talasoja
Torin käyttäjä syyskuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Pirkanmaa
Ikaalinen, Kilvakkala
45 €

Baby Björn Kantoreppu

Myydään. Ilmoittaja: Paula Talasoja Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 11:13.
Baby Björn Kantoreppu
  • Baby Björn Kantoreppu
  • Baby Björn Kantoreppu
  • Baby Björn Kantoreppu
  • Kartta
Osasto: Muut tarvikkeet
Sijainti: Pirkanmaa - Ikaalinen, Kilvakkala
Hinta: 45 €
Myydään hyväkuntoinen Baby Björnin Carrier Active kantoreppu. Soveltuu vastasyntyneestä aina vuoden ikäiselle lapselle. Kädet vapauttava apuväline niin kotitöihin, lenkkeilyyn kuin kaupassakäyntiin. Ehjä, tahraton ja juuri pesty. Mukaan myös ohjekirja. Unisex väri. Nouto tai postitus kuluja vastaan. Alla valmistajan tiedot tuotteesta:

Tuotekuvaus
BabyBjörnin Active-rintareppu sopii kaikille uusille aktiivisille vanhemmille, koska se on suunniteltu siten, että voit kuljettaa lastasi pitkän aikaa. Rintarepussa on erikseen säädettävä ristiselän tuki, joka vahvistaa alaselkää ja helpottaa mukavasti. Selkätuki ja erityisen leveät olkaimet tarjoavat yhdessä huomattavan mukavuuden ja jakavat painon tasaiseti.

Rintareppu on myös ergonomisesti suunniteltu ja antaa kunnollista tukea lapsesi päälle, selälle ja lantiolle. Active-rintarepulla voit kantaa lastasi turvallisesti ja lähellä itseäsi, ja sen lisäksi se on helppokäyttöinen. Rintareppu on helppo asettaa paikoilleen ja ottaa pois. Kaikki säädöt tehdään mukavasti edestä. Lisäksi etuosa voidaan avata kokonaan, joten voit nostaa nukkuvan lapsesi herättämättä häntä.

BabyBjörn käyttää tunnetusti paljon aikaa turvallisuuteen, laatuun ja muotoiluun. Lisäksi BabyBjörn kehittää tuotteensa ympäri maailmaa johtavien lastenlääkäreiden kanssa - tämä tekee BabyBjörn-rintarepusta hyvän sijoituksen lapsesi turvallisuuden hyväksi!

Kangas 100% puuvillaa. Lasta lähimpänä olevat tekstiilit on testattu ja hyväksytty Öko-Tex Standard 100:n mukaan, 1. luokan vauvatuotteita. Ne ovat taatusti vaarattomia lapsen herkälle iholle, eivätkä aiheuta allergioita.