KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (80)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

Bresser Pirsch 20-60x80 maakaukoputki
  • Bresser Pirsch 20-60x80 maakaukoputki
  • Bresser Pirsch 20-60x80 maakaukoputki
  • Bresser Pirsch 20-60x80 maakaukoputki
  • Bresser Pirsch 20-60x80 maakaukoputki
  • Bresser Pirsch 20-60x80 maakaukoputki
  • Bresser Pirsch 20-60x80 maakaukoputki
399 €

Bresser Pirsch 20-60x80 maakaukoputki

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 lokakuuta 16:33
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
BRESSER Pirsch Gen II kaukoputket on tarkoitettu ensisijaisesti luonnon tarkkailijoille ja metsästäjille. Varustettu valovoimaisella, täysin monipinnoitteisella 80 mm:n linssillä, ne mahdollistavat suuremman suurennoksen jopa hämärässä. Tämä kaukoputki on myös varustettu korkealaatuisella UR-pinnoitteella kirkkaampien kuvien saamiseksi. Yhdessä vedenpitävän ja typpitäytteisen kotelon ja heijastamattoman pinnan kanssa luonnontarkkailijat voivat määrittää mm. lintulajit säällä kuin säällä tai metsästäjät voivat kohdistaa riistaan jopa pitkiä matkoja.

Valokuvaus
Mutta myös digitaalisen valokuvauksen ystävät löytävät Pirsch-sarjasta luotettavan työkalun: DSLR-sovittimien 49-20002 tai 49-14911 kanssa voidaan liittää lähes kaikki digitaalikamerat tai älypuhelimet.

Kestävät materiaalit
Tarkennus ja okulaarit on valmistettu tukevasta metallista, mikä takaa pitkäkestoisen käyttöiän Pirsch-kaukoputken kanssa. Kumipinta on valmistettu takaamaan tukevan otteen.

Kaikki II-sukupolven Pirsch-tähtäimet on varustettu uudella UR-pinnoitteella. Tämä erityinen pinnoite varmistaa paremman valon läpäisyn ja siten kirkkaan kuvan vaikeissakin valaistusolosuhteissa.

10:1 DeLuxe-tarkennus
Tärkeä tekijä optisissa laitteissa on optimaalinen tarkennus. Täällä me BRESSERillä olemme kiinnittäneet suurta huomiota nopeaan ja helppoon tarkennukseen sekä erittäin tarkkaan tarkennukseen. Näin Pirsch-tähtäimen tarkennusta voidaan säätää nopeasti ja viimeiseen senttimetriin asti. Tämän varmistaa tarkennuksen suhde 10:1.

Vedenpitävä ja typellä täytetty
Kaikki Pirsch-mallit ovat vedenpitäviä ja typellä täytettyjä. Joten sinulla on täydellinen kumppani mukanasi kaikissa sääolosuhteissa. Sateella tai sumulla ei ole väliä laitteelle. Typpitäyte estää sisäpuolelta tulevan huurtumisen suurten lämpötilaerojen yhteydessä ja varmistaa siten laitteen aina käyttövalmiina.

OMINAISUUDET

Zoomausperspektiivi
Laaja näkymä
Täysin monipinnoitettu optiikka
UR-pinnoitettu optiikka
Erittäin korkea valonkeräyskapasiteetti
Vedenpitävä ja typellä täytetty runko

Pakkaus
Kaukoputki
Laukku
Ohjeet