Maria Ranta
Torin käyttäjä helmikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pirkanmaa
Tampere, Länsi-Amuri
750 €

Bugaboo Buffalo

Myydään. Ilmoittaja: Maria Ranta Ilmoitus jätetty 30 marraskuuta 21:49.
Bugaboo Buffalo
  • Bugaboo Buffalo
  • Bugaboo Buffalo
  • Bugaboo Buffalo
  • Bugaboo Buffalo
  • Bugaboo Buffalo
  • Kartta
Osasto: Rattaat ja vaunut
Sijainti: Pirkanmaa - Tampere, Länsi-Amuri
Hinta: 750 €
Myydään loppuvuodesta 2013 ostetut, alkuvuonna 2014 käyttöönotetut Buffalot. Olemme vaunujen toiset omistajat (ostimme nämä käytettynä ensimmäiseltä omistajalta loppukesästä 2016), mutta vaunut eivät lopulta tulleet meillä käyttöön ollenkaan. Päädyin hetki sitten tekemään heräteostoksena kaupat toisista vaunuista, joten nämä kaapissa käyttöönottoa odottaneet vaunut nyt sitten lähtevät kiertoon ennen kuin vauvamme on edes maailmassa. :D Aktiivista käyttöä vaunuilla on toisin sanoen takana n. 2,5 vuotta.

Sekä ensimmäinen omistaja että me olemme säilyttäneet vaunuja sisällä, ja molemmat taloudet ovat tupakoimattomia, eläimettömiä koteja.

Vaunujen yleiskunto on siisti ja hyvä, joskin normaalia käytössä tulevaa kulumista näkyy erityisesti muoviosissa. Kuomussa ja tavarakorissa kuvan mukaista haalistumaa. Myydään perusvarustelulla (istuinosa+vaunukoppa, sadesuoja, musta kuomu ja tuulensuoja), lisäksi mukaan aidosta nupukkinahasta valmistetut suojat vetoaisaan ja kopan kahvaan. Vintage-henkiset nahkaiset suojat ovat käyttämättömät, ja ne on käsitelty vettä hylkiväksi luonnonvahalla.

Vaunut sijaitsevat Tampereen Pyynikillä. Toimitustapana mieluiten vain nouto, jotta ostaja saa tarkistaa kunnon ennen ostopäätöstä. Hintapyyntö 750e. (Tarjotakin toki saa, kysyntä määrittänee hinnan :))