KAUPPA
Hifihuone Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (35)

Hatanpään valtatie 11, Ajo-osoite: Voimakatu 20
33100 Tampere
Elektroniikka, Viihde-elektroniikka
https://www.hifihuone.fi

Denon AVR-X1600H UUSI
  • Denon AVR-X1600H UUSI
599 €

Denon AVR-X1600H UUSI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 helmikuuta 23:25
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Hintaluokassaan mainio äänenlaatu, 4K-kuvamahdollisuudet sekä HEOS-monihuone-ominaisuudet vakiovarusteena.

Tehokas ja monipuolinen 7.2-kanavainen AV-vahvistin. Jatkuvaa tehoa 80W/kanava koko kuuloalueella ja pienellä säröllä mitattuna. Mm. Spotify Connect-, Deezer- ja TIDAL-musikkipalvelut. Roon-ohjauksen tuki. TuneIn-nettiradio. Airplay2- ja Bluetooth-langaton vastaanotto. LAN- ja WiFi.

Uusin eARC TV:n yhdistämiseen. 4K-kuvan läpivienti sekä tuki HDCP2.3-kopioinninestolle. Dolby Vision, HDR- ja BT.2020-tuki 4K-kuvalle. Myös 4K-kuvan WCG- ja HLG-tuki. ALLM-tyki X Box One-käyttäjille. Uusimmat ääniformaatit, mm. Dolby Atmos, DTS-X ja DTS Virtual-X. Uutuutena Dolby Atmos Height Virtualization Technology. Advanced Quad Core 32-bittinen DSP-prosessori laadukkaan äänen tuottamiseksi. Kehittynyt Audyssey MultEQ-automaattinen huonesäätö.

Amazon Alexa-puheohjaus, Google Assistance ja Siri.. Levysoitintulo vinyylilevyjen ystäville. Kaksi subwoofer-liitäntää.

Denon AV Remote App ohjaus Android ja Apple-mobiililaitteilla. 7.2-kanavainen vahvistin päätevahvistin erilliskomponenttirakenteella. Bi-amp mahdollisuus pääkanaville. 6 x HDMI sisääntulo ( 1 x etupaneelissa) ja HDMI ulostulo. Zone 2-monihuoneominaisuudet, kaiutinliitännöistä 5.1-käytössä tai linjaliitännöistä. Control4-tuki kotiautomaation yhdistämiseksi. Kauko-ohjain. USB-sisääntulo etupaneelissa.

Kauko-ohjain. Musta.

Mitat 434 x 339 x 151mm, paino 8,5kg