KAUPPA
Hifihuone Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (40)

Hatanpään valtatie 11, Ajo-osoite: Voimakatu 20
33100 Tampere
Elektroniikka, Viihde-elektroniikka
https://www.hifihuone.fi

Denon CEOL N10 UUSI
  • Denon CEOL N10 UUSI
529€ 619€

Denon CEOL N10 UUSI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 11:36
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Denon CEOL N10 on tyylikäs ja pienikokoinen stereolaite, jonka kautta voit nauttia hyvästä äänenlaadusta minimalistisella tyylillä. Denon CEOL-N10 verkkoviritinvahvistimessa on 2 x 65W vahvistin, CD-soitin, HEOS-suoratoisto verkosta ja Bluetooth & Airplay 2 ja TuneIn-internet- ja FM-radio joten se on täydellinen kompakti stereo musiikinnälkääsi.

Kuuntele lempi-CD:itäsi, striimaa soittolistojasi Spotifyn tai äänenlaadultaan etevämmän, Tidalin kautta. Voit myös nauttia monihuoneäänestä sisäänrakennetun HEOS-teknologian avulla hyödyntäen Bluetoothia tai kotisi verkkoa. Toista musiikkia internetradiosta tai AirPlay2:n kautta. Myös Roon-ohjauksen tuki. Paljon mahdollisuuksia sitä on Denon CEOL.

CEOL N10:n käyttöönotto käy nopeasti ja intuitiivisesti. Kotisi täyttyy upealla musiikilla vain minuutteja paketin avaamisen jälkeen. Seuraa vain yksinkertaisia ohjeita ja yhdistä CEOL haluamaasi suoratoistopalveluun. Tai laita CD sisään.Tai nauti radio-ohjelimista netistä tai ULA-kanavilta.

Kotisi jokaisessa huoneessa voi soida oma HEOS-ääni. Voit myös yhdistää useamman HEOS-valmiin laitteen ja soittaa samaa musiikkia ympäri kotiasi langattoman verkon avulla. HEOS:n kanssa monta huonetta tarkoittaa montaa mahdollisuutta. Koko järjestelmän hallinta onnistuu helposti HEOS sovelluksen avulla.

CEOL N10:n kompakti design sopii kotiisi tyylikkäästi. Saatavana mustalla, valkoisella ja harmaalla mattaviimeistelyllä. Laitteen hienostuneen muotoilun ansiosta se sulautuu kotiisi saumattomasti ja esteettisesti.

Soita omaa musiikkikokoelmaasi jopa korkearesoluutioisena TIDAL-musiikkipalvelun avulla. CEOL N10 verkkovahvistin tukee kaikkia suosituimpia suoratoistoformaatteja. Kaikki tärkeimmät musiikkipalvelut ovat täysin integroituja.

Värit valkoinen, harmaa ja musta.

Mitat 28,0 x 10,8 x 30,5cm (LxKxS), paino 3,4kg.Saatavana myös CEOL N10 Pre-out, jossa kaiutinlähdöt korvattu pre-out linjalähdöillä aktiivikaiuttimia (esim.Genelec) varten. Hinta 629

Saatavana myös Denon SC-N10 kaiuttimilla pakettihintaan 699

cd vahvistin
stereosarja
heos
heos verkkosoitin
genelec vahvistin
vahvistin
radio vahvistin
viritinvahvistin
cd-soitin
denon stereo
denon ceol