KAUPPA
blackfire.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (13)

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys ja kalastus
https://www.blackfire.fi/

Edullisin Night Pearl lämpötähtäin yöjahtiin
  • Edullisin Night Pearl lämpötähtäin yöjahtiin
  • Edullisin Night Pearl lämpötähtäin yöjahtiin
  • Edullisin Night Pearl lämpötähtäin yöjahtiin
  • Edullisin Night Pearl lämpötähtäin yöjahtiin
  • Edullisin Night Pearl lämpötähtäin yöjahtiin
1 189€ 1 289€

Edullisin Night Pearl lämpötähtäin yöjahtiin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 kesäkuuta 08:48
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Huiman hyvä hinta-laatusuhde! Lämpötähtäin on nykyaikaa, ei enää paluuta IR- tähtäimiin asiakaspalautetta sikametsästäjiltä itärajalta. Tsekkiläinen Night Pearl on jo vuosia ollut yksi suosituimmista lämpökiikareista Euroopassa! Nyt tilattavissa meiltä!

Night Pearl FOX 19 HUNT -lämpötähtäin on loistava valinta niille, jotka vaativat laadukasta kuvanlaatua, testattua tekniikkaa ja erinomaista hintaa! Night Pearl FOX käyttää 12 ym VOx-sensoritekniikkaa ja 19 mm:n linssiä. Lämpötähtäin on erittäin väline hyvä yöjahtiin! IR-kiikariin verrattuna lämpötähtäin toimii joka kelillä ja lämpötähtäin näyttää kohteen selkeästi!
NightPearl lämpötähtäimiin saatavilla myös akkulaajennuksia sekä virtapankkeja. Nämä mahdollistavat huomattavasti pidemmät käyttöajat kuin lämpötähtäimmillä on yleensä. NightPearl tehtaan väellä on hyvin pitkät kokemukset myös metsästyksen osalta, joten käyttökokemuksia on heillä paljon.

Katso myös Sami Keräsen video Night Pearl FOX19 lämpötähtäimestä: https://www.youtube.com/watch?v=EflEk7E2Su0&t=1s

Suosittelemme tätä mallia kytismetsästäjälle, todella hyvä villisika- ja supikoirajahtiin. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde!

Night Pearl FOX -lämpötähtäimen tärkeä etu on kompakti rungon muotoilu säilyttäen samalla rekyyliä (6000J) kestävän rakenteen. Näitä ominaisuuksia ei ole muissa saman hintaluokan tuotteissa.

Helppo asentaa Weaver/Picatinny tai Blaser, Tikkat3, Sauer, Merkel -jalustalla aseeseen! Myös muita pikajalkoja valikoimassa.

Ota yhteyttä ja tule kokeilemaan! Esittely onnistuu Ylöjärvellä varastollamme tai lähiseudulla sovittaessa. Tai kutsu esittelmään paikkakunnallesi, teemme esittelyjä ja huipputarjouksia myös suoraan seuroille ja metsästäjille!

Hakusanat: metsästys, lämpötähtäin, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, SRVA, metsästyvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, pimeänäkölaite