Rasheda
Torin käyttäjä maaliskuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (14)
Pirkanmaa
Tampere, Tesoma
Egyptiläisen kirjoittajan istuinpatsas - muinaisen
20 €

Egyptiläisen kirjoittajan istuinpatsas - muinaisen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 15:00
Lisätiedot
Historiallinen tausta :

Istuvan kirjoittajan tai kyykyllisen kirjoittajan veistos on kuuluisa muinaisen egyptiläisen taiteen teos. Se edustaa istuvan kirjoittajan kuvaa työssä. Alkuperäinen veistos löydettiin Saqqarasta, pohjoispuolella sfinksikujaa, joka johtaa Saqqaran Serapeumiin, vuonna 1850, ja se oli päivätty Vanhan valtakunnan ajanjaksolle, joko viidestä dynastiasta, c. 24502325 eaa tai 4. dynastia, 26202500 eaa. Se on nyt Louvre-museossa Pariisissa.
Tämä kiviveistos edustaa istuvassa asemassa olevaa miestä, oletettavasti kirjanpitäjää. Se pitää puoli valssattua papyrusta. Ehkä hahmottavin osa hahmosta on sen kasvot. Sen realistiset piirteet ovat toisin kuin ehkä jäykempi ja hieman vähemmän yksityiskohtainen runko. Veistoksen kädet, sormet ja kynnet on mallinnettu herkästi. Kädet ovat kirjoitusasennossa. Näyttää siltä, että oikea käsi piti harjaa, puuttuu nyt. Runko on tukeva ja leveä rintakehä.
Yksityiskohta
Hän istuu ristinjalkaisessa asennossa, mikä olisi ollut hänen normaali asento työssä. Hänen ilme on valpas ja tarkkaavainen, katselee katsojaa ikään kuin odottaa heidän alkavan puhua. Hänen molemmat kätensä ovat sylissään. Hänen oikea käsi osoittaa paperia kohti kuin ikään kuin hän olisi jo alkanut kirjoittaa katsellen muiden puhetta. Hän tuijottaa rauhallisesti katsojaa mustilla ääriviivoillaan.

Mitat: 12cmx7cmx15cm

Paino: 600 grammaa

Valmistusmaa: Egypti

(TRANSLATED BY GOOGLE)
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja