Jani Matinlauri
Torin käyttäjä marraskuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (27)
Pirkanmaa
Tampere, Tampere Keskus Läntinen
Erik Axl Sund Pimeyden trilogia (kovakantiset)
  • Erik Axl Sund Pimeyden trilogia (kovakantiset)
  • Erik Axl Sund Pimeyden trilogia (kovakantiset)
  • Erik Axl Sund Pimeyden trilogia (kovakantiset)
  • Kartta
30 €

Erik Axl Sund Pimeyden trilogia (kovakantiset)

Myydään. Ilmoittaja: Jani Matinlauri Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 19:42.
Osasto: Kaunokirjallisuus
Sijainti: Pirkanmaa - Tampere, Tampere Keskus Läntinen
Hinta: 30 €
Erik Axl Sund - Pimeys trilogia

Sisältää teokset kovakantisina ja kansipapereilla:

- Varistyttö
- Unissakulkija
- Varjojen huone

Varistyttö

Hypnoottinen psykologinen trilleri sukeltaa syvälle mielen pohjamutiin ja synkimpiin salaisuuksiin. Metroaseman läheltä löytyy kuollut poika, joka on joutunut raa?an väkivallan uhriksi. Pian löytyy toinenkin nuoren pojan ruumis. Psykoterapeutti Sofia Zetterlund saa potilaakseen Sierra Leonen lapsisotilaan, jolla vaikuttaa olevan moni­persoonahäiriö samoin kuin Sofian toisella potilaalla, lapsena hyväksikäytön uhriksi joutuneella Victoria Bergmanilla. Kun poikien sarjamurhia tutkiva rikoskomisario Jeanette Kihlberg pyytää apua Sofialta, naisten välille muodostuu hämmentävän väkevä yhteys. Väkivallan ja traumojen kohtalokkaista ketjuista punoutuu tarina, joka addiktoi lukijansa heti ensi sivuilta.

Unissakulkija

Vuoroin lyödä ja hyväillä, ensin suojella ja sitten tuhota.Kun tyttö riisuu mekkonsa, hän ehtii huomata, että tällä on useita isoja mustelmia vatsassa ja ristiselässä. Hänet valtaa kummallinen tunne, jota hän ei ole kokenut aiemmin. Helvettiäkö sinä kuvittelet voivasi viedä minun paikkani? Rikoskomisario Jeanette Kihlberg jatkaa selvittämättömien lapsenmurhien tutkimuksia. Työn keskeyttää uusi järkyttävä tapaus - veriteko, johon liittyy sairaita ritualistisia piirteitä.

Varjojen huone

Persoonallisuushäiriöstä kärsivä psykoterapeutti Sofia Zetterlund näkee menneisyytensä uudessa, hämmentävässä valossa. Murhatapaukset alkavat viimein ratketa, ja niiden todellinen luonne on puistattavampi kuin kukaan osasi aavistaa. Koittaa koston aika? Mutta voiko verta pestä pois verellä?

- Hinta sisältää toimituskulut Ärrä-pakettina.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen