JyKä
Torin käyttäjä syyskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Pirkanmaa
Akaa, Viiala Keskus
Fiat Croma 2000i.e MUSEO rek. ikäinen
1 480 €

Fiat Croma 2000i.e MUSEO rek. ikäinen

Myydään. Ilmoittaja: JyKä Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 14:30.
Mittarilukema: 228 000 km Vuosimalli: 1987
Vaihteisto: Manuaali Polttoaine: Bensiini
Sijainti: Pirkanmaa - Akaa, Viiala Keskus
Hinta: 1 480 €
Museoautojen etsijät, Huom. Vuosi vaihtuu ja Italian Ori etsii uutta omistajaa. OLEN museo ikäinen 30v ( pienet käyttökulut, vakuutus ja käyttövero) ja minulla on lähes ruosteeton vartalo, esim. ehjät ovien alareunat. Joitakin pieniä käytön jälkiä löytyy.

Minun penkkiosia koristaa pitkäkarvaiset retro päälliset, jotka kuulemma todellakin kuuluvat samaan kauppaan. Koneeni ja laatikkoni toimii.

Tax free. Todella pieni AUTOVERO n. 20e (arvio), kysytty mobilisti katsastus mieheltä.
Kuljetus apuja tarvittaessa Etelä Suomi Ok. Tästäkö edullinen käyttöauto itsellesi? Talvirenkaat löytyy, voin laittaa alle.

Tässä on Viron katsastus voimassa.... Niin se menee näin täällä: Leimata tai rek. Katsastaa ei tarvi tätä Suomeen :! Kilpien tilaus a6e, Trafi :in kirjaus (järjestelmän päivitys) 10e, Plus identiteetin (rungon numeron) tarkistus n.80e (hinnoittelu riippuu konttorista) ja se on siinä. Taidan hakea itse Suomi kilvet tähän konttorilta, jos kukaan muu ei halua hakea noita & tehdä tätä;)

Taidan viedä ite tän konttorille lähiaikoina... Tai toisaalta Viron vakuutus on kyllä voimassa helmikuulle...

Myös VAIHTO esim. pikku vikaiseen tai katsastattomaan härveliin(esim. autoon) TAI auton kuljetus kärryyn. (vaihdokeista ehkä myös merkkinä Ford käy;) tarjoa...