Jesse
Torin käyttäjä maaliskuusta 2019
Pirkanmaa
Ylöjärvi, Ylöjärvi Keskus
Kaikki kuvat

Filippiiniläis-suomalainen perhe etsii asuntoa

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 1 heinäkuuta 13:10
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Maakunta: Pirkanmaa Alue: Ylöjärvi Keskus
Kunta: Ylöjärvi Osoite: -
Lisätiedot
Hei

Kolmihenkinen savuton ja lemmikitön perhe (lapsi n.3v) etsii mukavaa ja lapsiystävällistä asuntoa Pirkanmaalta. Etusijalla pienet maatilat, omakotitalot ja rivitaloasunnot, mutta kaikki muutkin otetaan huomioon. Etsinnässä pitkäaikainen asunto ja ehkä myöhemmin halukkuutta myös ostaa se, jos on myytävänä.
Vaimolla on ajatuksena perustaa oma yritys, joka auttaisi vielä kotona asuvia seniori-ikäisiä ihmisiä arjen askareissa (ruokahuolto+siivous+pyykit+ulkoilutus+lomailu jne.), joten kaikki seniorit ja heidän omaiset huomio.
Mieheltä taas löytyy aika monipuolisesti erilaisia kädentaitoja joten monipuolista apua on tarjolla. Puhumme suomea, englantia ja tagalogia.

Laita viestiä, jos sinulla on tarjota asuntoa tai jos tiedät jonkun, jolla olisi, niin anna vinkki hänelle. Ilmoita myös, jos olet kiinnostunut mahdollisesti tulevaisuudessa tarjoamastamme ystävällisestä senioriavusta.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja