KAUPPA
Kuntokauppa.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (22)

Kohmankaari 3
33310 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Polkupyörät ja pyöräily
http://www.kuntokauppa.fi

FitNord Venture 300 Sähköpyörä (690Wh akku)
  • FitNord Venture 300 Sähköpyörä (690Wh akku)
  • FitNord Venture 300 Sähköpyörä (690Wh akku)
  • FitNord Venture 300 Sähköpyörä (690Wh akku)
  • FitNord Venture 300 Sähköpyörä (690Wh akku)
2 149 €

FitNord Venture 300 Sähköpyörä (690Wh akku)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 toukokuuta 19:37
Tuumakoko: 28"
Lisätiedot
Erä FitNord Venture 300 Sähköpyöriä nyt alennuksessa 2149e (Norm. 2249e)

Katso tarkemmat tiedot ja tilaa:
https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-venture-300-sahkopyora?t

FitNord Venture 300 Sähköpyörä on täydellinen valinta työmatkapyöräilyyn, retkeilyyn ja pyörälenkeille ympäri vuoden. Venture 300 tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden, jopa 150 kilometrin akkukeston, laadukkaat osat sekä kattavan varustelun. TechDrive-sähkömoottori avustaa polkemista 25 km/h asti ja joustokeula pehmentää iskut sekä tärinät heikkokuntoisilla teillä ajettaessa. Hydrauliset jarrut ovat varmatoimiset ja tehokkaat säällä kuin säällä.

Suomessa suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin
690 Wh tehoakku
Kantama jopa 150 km
Takamoottori 45 Nm väännöllä
Hydrauliset levyjarrut
Lukittava joustokeula
8 vaihdetta

Samsung-kennoilla varustetun 690 Wh tehoakun kantama on avustustasosta ja maastosta riippuen jopa huimat 150 km, joten FitNord Venture 300 -sähköpyörällä voi huolettomasti polkea pitkiäkin lenkkejä tai lähteä retkelle kauemmaksi. Erinomainen akkukesto tuo huolettomuutta myös päivittäiseen käyttöön, sillä akkua ei tarvitse ladata välttämättä joka päivä. Akku irtoaa rungosta avainta kääntämällä, joten säilyttäminen ja lataaminen onnistuvat näppärästi sisätiloissa.

FitNord Venture 300 Sähköpyörä on varustettu 250 W TechDrive-takamoottorilla, joka avustaa polkemista enintään 25 km/h asti. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joista valitaan sopiva kunnon, maaston tai kelin mukaan. Alemmilla avustustasoilla poljetaan itse voimakkaammin, korkeammilla tasoilla sähkömoottori tekee polkemisesta vaivatonta. Helppolukuinen FitNord TechDrive -näyttö näyttää vauhdin, kilometrimäärän ja akun tason. 8-vaihteisesta vaihteistosta löytyy sopiva poljinvälitys niin ylämäkeen kuin tasaiselle baanalle. Helppokäyttöinen MotionShift-vaihdevipu yhdessä Shimano Altus -takavaihtajan kanssa toimivat tarkasti ja varmasti.

FitNord Venture 300 on ajomukavuudeltaan ensiluokkainen. Mukavan rento ja ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen seuraamisesta helppoa. Säädettävä ohjainkannatin mahdollistaa ajoasennon muokkaamisen sporttisemmaksi. 28" CST Traveller Cross -renkaat tarjoavat tasaisen ja pehmeän menon vauhdista tinkimättä. Lukittava Suntour Nex -joustohaarukka ranteille tulevat iskut ja tärskyt epätasaisilla teillä ajettaessa.

Varusteisiin kuuluvat hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut edessä ja takana, jotka ovat varmatoimiset ja tehokkaat säällä kuin säällä. Lakisääteiset etu- ja takavalot käynnistyvät näyttöpaneelista ja mukana tulevat heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeällä. Pyörässä on valmiina myös lokasuojat ja tavarateline. Rungossa on kiinnityspisteet tavaratelineelle sekä runkolukolle.

Tilaa tästä: https://www.kuntokauppa.fi/fitnord-venture-300-sahkopyora?t

--

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme. Valikoimassamme sähköpyörät huippumerkeiltä FitNord, Tunturi ja Helkama.

sähköpolkupyörä, sähköavusteinen polkupyörä, retkipyörä, kaupunkipyörä, hybridipyörät, hybridipyörä, hybridi, vaihteinen, tuumainen, e-bike, electric bike, elcykel, sähkö pyörä, polkupyörä, miesten sähköpyörät

.