Jari P
Torin käyttäjä marraskuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Pirkanmaa
Tampere, Härmälä-Rantaperkiö | Kartta
Hartan Topline X yhdistelmävaunut
  • Hartan Topline X yhdistelmävaunut
  • Hartan Topline X yhdistelmävaunut
  • Hartan Topline X yhdistelmävaunut
  • Kartta
280 €

Hartan Topline X yhdistelmävaunut

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 19:39
Lisätiedot
Myydään laadukkaat ja lujat mustavalkoiset Hartan Topline X yhdistelmävaunut vuosimallia 2013. Hyvä jousitus ja ilmapyörät, joten kulkee niin hiekassa, loskassa, lumessa kuin asvaltillakin pehmeästi. Heittoaisa, joten suuntaa pystyy kääntämään lennosta. Vaunuissa käsijarru, joka on kiinni aisan kyljessä.

Vaunuissa helposti irrotettava puolikova kantokoppa, jonka voi muuttaa lapsen kasvaessa lämpöpussiksi. Koppa on tilava ja helposti liikuteltava. Lisäksi rattaihin kuuluu myös jalkapeite.

Selkänojan saa säädettyä tikkusuorasta istuma-asennosta aina täyteen makuuasentoon asti. Jalkatuki säädettävissä sekä pituus- että korkeussuuntaan. Näppärät myös silloin, jos vaunuissa istuu välillä isompi lapsi, välillä pienempi. Vaunuissa on viisipistevaljaat.

Kankaat on irrotettavissa ja pestävissä. Vaunut on helppo laittaa kasaan esimerkiksi auton tavaratilaan, tosin aivan pieneen tilaan ne eivät mahdu. Myös renkaat ovat irrotettavissa helposti.

Vaunuihin kuuluu hyttysverkko ja sadesuoja. Kaupanpäälle Dookyn harmaa vaunuverho. Vaunuja on säilytetty lämpimässä autotallissa. Koirakoti, tosin koiraa ei ole säilytetty vaunujen kanssa samassa tilassa.