Janne Jeronen
Torin käyttäjä toukokuusta 2015
Pirkanmaa
Tampere, Takahuhti | Kartta
Honda Civic 4d 1.4i EJ9 -97 (75tkm)
1 775 €

Honda Civic 4d 1.4i EJ9 -97 (75tkm)

4D CIVIC 1.4I-EJ9/262

Vuosimalli: 1997 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 75 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 18:20
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: MKK-750
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
Korin oleelliset osat suojattu haponkestävällä pohjamaalilla, sekä alusta- / kotelomassalla. Lisäksi äänieristysmassaa & mattoja kuvan mukaisesti. Ääntä silti lähtee, sillä pohjassa kulkee 3" rosteriputkisto (ei siis sekään pääse ruostumaan). Myös katti samaa materiaalia. Auto siis pitää nuorelle miehelle soveltuvaa pörinää, itse alan oleen liian vanha >:/

Nahkainen ratti, automaattisesti tummentuva taustapeili, sähköllä ohjattavat peilit ja ikkunat - sekä ekstraherkkuna ilmastointi, eli mukavuutta löytyy!
Vaihteet menevät pykälään todella pehmeästi (tule kokeilemaan). Ovet avautuvat kaukosäätöisen varashälytin-keskuslukitushärpäkkeen avuin. Bensan syöttö katkee, mikäli ovet avataan muulla, kuin kyseisellä kaukosäätimellä. Katossa hohtaa kuituvalaistus - tytöt tykästyneet käyttämään nimitystä "tähtitaivas", kun sitä takapenkiltä ihastelleet. Piiska-antennin tilalta löytyy aktiiviantenni (sisätiloista), sekä raadiota upgreidattu - kuin myös äänentoistoa (diskantit näkyvät sivuikkunoiden vieressä).

Kaikki muu osa vaihtunut vikan 25tkm aikana, paitsi puola, istuimet, paneelit ja kori. Autoa ei ole korjattu 2011 jälkeen, ainuastaan huollettu säännöllisesti - ja sen huomaa :)
Mittarilukema ruuvattu auton kunnon mukaiseksi aikanaan katsastusasemalla (auton tekijän toimesta, itse olen vain ajanut tyytyväisenä, en ole tehnyt autoon mitään).

Leimaa en lähde hehkuttamaan sen kummemmin, sillä aina on mennyt kiitosten kera läpi (paitsi eka katsastus noilla alatukivarsilla oli säätämistä, nyt sekin papereissa ylhäällä ja kaikki kunnossa).

("toisaalla" kattavemmin infoa, kun sinne sai enemmän kuvia)
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 13.11.1997 Korimalli: Porrasperä
Katsastettu: 18.10.2017 Väri: Musta (metallinhohto)
Vetotapa: Etuveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 1 390 cm³ Henkilömäärä: 5
Teho: 66 kW / 89 hv Pituus: 4 460 mm
Huippunopeus: - Korkeus: 1 390 mm
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 700 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 1 065 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.