Joonas
Torin käyttäjä kesäkuusta 2015
Pirkanmaa
Tampere, Hervanta
150 €

IKEA Bestå TV-taso ja vitriinikaapit

Myydään. Ilmoittaja: Joonas. Ilmoitus jätetty 30 marraskuuta 08:43.
IKEA Bestå TV-taso ja vitriinikaapit
  • IKEA Bestå TV-taso ja vitriinikaapit
  • IKEA Bestå TV-taso ja vitriinikaapit
  • Kartta
Osasto: Hyllyt ja säilytys
Sijainti: Pirkanmaa - Tampere, Hervanta
Hinta: 150 €
Myydään hyväkuntoinen IKEA BESTÅ TV-taso ja vitriinikaappikompleksi. Käytön jälkiä löytyy etsimällä.

Väri: Mustanruskea

Hinta: 150. Uutena n. 400.

TV-tason mitat: L: 120 cm, K: 49 cm, S: 40 cm

Kaappien mitat: L: 60 cm, K: 138 cm, S: 41 cm

Yhteinen leveys: 240 cm. Kaikki korkeusmitat ovat jalallisia mittoja. Voi käyttää myös ilman jalkoja, jolloin korkeutta lähtee pois n. 10 cm. Jalat ovat ruostumatonta terästä.

TV-tasossa on neljä lokeroa, joiden kokoa voi vaihtaa säätämällä hyllykorkeutta. Jokaiseen lokeroon on porattu reiät takaseinään johtoja varten. TV-tason päällä on tumma savunvärinen lasilevy, joka antaa tasolle hienon korkeakiiltovaikutelman.

Kaapit ovat samaa sarjaa ja väriä TV-tason kanssa. Kaapeissa on kahta eri Glassvik-vitriiniovea. Alemmat ovet ovat savulasia, joissa on musta puuraami. Puuraami on lasin takana, ei ympärillä, joten korkeakiiltovaikutelma on koko alaoven julkisivun alueelta. Lasin pitäisi tietääkseni läpäistä kaukosäätimen signaalin, joten halutessa digiboksit ja muut oheislaitteet voi piilottaa alakaappeihin. Alakaapeissa on puinen taso, eli käytännössä kaksi hyllyä.

Kaappien yläosissa on kirkaslasiset vitriiniovet. Puuraami on samalla tavalla kuin alaovissa, joten tässäkin ovessa on raamin osalta korkeakiiltoefekti. Yläkaapissa pohja sekä takaseinä ovat peililasia. Kaapissa on kirkaslasinen hylly. Lisäksi kaappiin on asennettu spottivalot, jotka toimivat kaukosäätimellä. Kaapit toimivat erinomaisesti palkinto- ja/tai baarikaappina!

BESTÅ-sarjan vahvuus on sen muokattavuus. Erilaisia kaapinovia ja hyllyjä myydään IKEA:ssa, joiden avulla kaappien ja TV-tason ulkonäköä voi soveltaa oman maun mukaan.

Lisää kuvia saa pyytämällä. Myydään pikaisesti muuton vuoksi. Nouto.