ISO sisustustakka valkoinen 1000/2000w
299 €

ISO sisustustakka valkoinen 1000/2000w

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 joulukuuta 22:24
Lisätiedot
Tyylikäs, täysin uudistunut Cambridge-sähkötakka jolla luot aidon takan tunnelmaa vaikka kerrostaloasunnossa ilman savua. Cambridge-sähkötakan voit asentaa oikeastaan minnevain, sillä se ei tarvitse hormia lainkaan.

Saat siis nautiskella mahtavasta takkatunnelmasta vaikka kerrostalossa ja missä huoneessa tahansa, sillä takan sijaintia pystyt helposti vaihtelemaan sisustuksesi muuttuessa. Mukana helppokäyttöinen ja kätevä kaukosäädin, jonka avulla sähkötakan käyttö onnistuu vaikka sohvalla istuen.

Cambridge-sähkötakassa on näyttävä, uskomattoman aidonnäköinen valo-/liekkiefekti, joka toimii energiaa säästävillä, pitkäikäisilla LED-polttimoilla. Lisäksi sähkötakassa on tehokas kaksitehoinen lämmitystoiminto, joka puhaltaa tehokkaastija nopeasti lämmintä ilmaa.

Liekkiefekti voi olla päällä myös ilman lämmitystoimintoa, ja liekin voit säätää viiteen eri kirkkauteen. Takan kehyksen yläpuoli ei lämpiä, joten sen päälle voit asettaa esimerkiksi koriste-esineitä ja valokuvakehyksiä, kuten oikeassa takassakin. Sähötakassa on helppokäyttöinen viikkoajastin, jolla voit asettaa takan päälle ja pois aivan kuten haluat. Sähkötakkaan voit ohjelmoida jopa 10 erilaista ajastinasetusta.

Näyttävässä Cambridge-sisustustakassa on myös automaattinen lämmitystoiminto, jonka saat kytkettyä poist tahtoessasi. Automaattinen lämmitystoiminto aloittaa lämmittämisen kun kohdehuoneen lämpötila laskee alle asetetun lämpötilan.

Cambridge-sähkötakka on valmiiksi kasattu, joten sinun ei tarvitse kuin aukaista laatikko ja asettaa takka tahtomaasi kohteeseen.

Sähkötakka on lisäksi varustettu turvatoiminnolla, joka sammuttaa takan, mikäli se pääsee ylikuumenemaan esimerkiksi silloin jos ilmantulo on peitetty. Turvatoiminnon sammuttaessa sähkötakan, asetukset täytyy ohjelmoida uudestaan takan jäähtymisen jälkeen.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:

Tyylikäs sähkökäyttöinen sisustustakka
220-240 V~50Hz, normaali maadoitettu verkkovirtapistoke 230V
Lämmitystoiminto 1000 W / 2000 W, pois kytkettävissä
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja