349 000 €

Kerrostaloasunto, Tiiliruukinkatu 12

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 toukokuuta 15:54
Pinta-ala: 88 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1963
Maakunta: Pirkanmaa Alue: Tampere Keskus Läntinen
Kunta: Tampere Osoite: Tiiliruukinkatu 12 a
Lisätiedot
Nyt meille on tullut tarjolle todellinen harvinaisuus halutulta sijainnilta. Tampereen keskustan tuntumasta, Hämeenpuistosta, tilava kolmannen asuinkerroksen 88,5 m² parvekkeellinen koti, joka tekee valoisuutensa ja avaruutensa puolesta todellakin vaikutuksen. Tämä upea läpitalon huoneisto on kokenut vuoden 2019 aikana täydellisen saneerauksen ammattilaisten toimesta, pintamateriaaleista tinkimättä. Saneerauksessa ollaan noudatettu tämän päivän toiveita ja vaatimuksia asumismukavuuden maksimoimisessa. Huoneiston pohjaratkaisu lisää asumismukavuutta tilavien huoneiden osalta, huonekorkeutta unohtamatta.

Asunto Oy Tiiliruukinkatu 12 on vuonna 1963 valmistunut taloyhtiö, joka sijaitsee omalla 1144 m² tontilla. Yhtiö muodostuu 27 asuinhuoneistosta, 7 autotallista ja 5 varasto osakkeesta. Lämmitysmuotona yhtiöllä on taloudellinen kaukolämpö, joka pitää myös asumiskustannukset varsin edullisena. Saneerauksien osalta tilanne on taloyhtiössä hyvä, takana on jo isoimmat remontit mm. perinteinen LVIS-saneeraus, jossa myöskin huoneistojen kosteat tilat uusittiin kokonaisuudessaan. Tulevaisuus näyttääkin erittäin hyvältä, koska yhtiössä ollaan suunnittelemassa täydennysrakentamista, josta saaduilla varoilla rahoitetaan kokonaisuudessaan mahdolliset hissi- ja kattoremontit, mitä yhtiössä ollaan suunniteltu. Autopaikkojen osalta tilanne on erinomainen, uudelle asukkaille olisi mahdollisuus autopaikkaan.

Sijaintinsa puolesta huoneisto tarjoaa mitä parhaimmat mukavuudet keskustan asumiselle, unohtamatta kuitenkaan Laukontorin kesäisiä mahdollisuuksia ja Pyynikin vertaansa vailla olevia ulkoilumahdollisuuksia.

Soita ja sovi esittelyaika, 044 7300 140.