Kesätyö: Kokki
  • Kesätyö: Kokki

Kesätyö: Kokki

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 helmikuuta 11:50
Lisätiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kangasalle 

KOKKIA KESÄTÖIHIN 

Onko ruuanlaitto intohimosi? Haluaisitko työn, missä pääset loihtimaan asiakkaille monipuolisesti herkullisia ja maistuvia annoksia? 

Asiakasyrityksemme on suosittu monipuolisesta menustaan, josta löytyy maistuvia annoksia niin aikuisille kuin lapsillekin. Ravintolassa on viihtyisä tunnelma, jossa pääset takuulla irtautumaan hetkeksi arjesta herkulliselle makumatkalle. 

Etsimme nyt kokkia kesätöihin, jonka työtehtäviin kuuluvat ruuan esivalmistelu- sekä ruunlaittotehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita keittiötöitä, kuten keittiön puhtaanapitotehtäviä tai tiskausta. 

Edellytämme tehtävään valittavalta kokin koulutusta ja aiempaa työkokemusta kokin työtehtävistä. Edellytämme myös hygieniapassia. 

Odotamme: 

-omatoimisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta 

-hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja 

-paineensietokykyä 

-vastuullista työskentelyotetta 

-erityisruokavalioiden tuntemusta 

Kesätyöt alkavat kesäkuun alussa ja saat ennen aloitusta tehtäviin perehdytyksen toukokuussa. Tarjoamme kesän ajaksi täydet tunnit ja sinulla on mahdollisuus jatkaa myös kesän yli osa-aikaisena (60h/3 viikkoa). 

Olisiko tämä kokin paikka juuri sinun? Kokin kesätyötä voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa RekryDiilin Matias Syrjäniemi p. 040 196 0779.

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.