Kesätyö: Lähihoitaja
  • Kesätyö: Lähihoitaja

Kesätyö: Lähihoitaja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 helmikuuta 09:35
Lisätiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle 

LÄHIHOITAJAA KESÄTÖIHIN

ajalle 1.5.-30.9.2021 tehostetun palveluasumisen ryhmämuotoiseen yksikköön, joka tuottaa asumispalveluita vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. 

Edellytyksenä lähihoitajan pätevyys tai 120 op opintoja takana, sekä vahvaa perushoidollista osaamista, ja ymmärrystä asiakaskuntaa kohtaan. 

Katsomme suoritetut LOVe (teoria + laskut, PKV) eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. 

Toivomme, että omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivisen ja vastuullisen asenteen. Sinulla on lämmin sydän, positiivista tekemisen meininkiä, kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi lämpimän ja tukevan työyhteisön ympäröimänä. 

Lähihoitajana työskentelet kaksivuorotyössä, aamu- ja iltavuoroissa.

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan kesätyön, niin ota pikaisesti yhteyttä ja laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Lähteenmäki p. 040 152 5114. 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.