Tino
Torin käyttäjä toukokuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (12)
Pirkanmaa
Tampere, Aitolahti
Lintukalliontie 35 | Kartta
Keskeneräinen kurkihirsitalo 2krs + tontti 2720m2
250 000 €

Keskeneräinen kurkihirsitalo 2krs + tontti 2720m2

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 joulukuuta 18:43
Pinta-ala: 214 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 2018
Maakunta: Pirkanmaa Alue: Aitolahti
Kunta: Tampere Osoite: Lintukalliontie 35
***********Rakennusta tyhjennetty ja siivottu**********

Myydään TARJOUSTEN PERUSTEELLA keskeneräinen kurkihirsitalo tontin kanssa, joka sisältä kesken ja pihat tekemättä.
3 makuuhuonetta, yksi alhaalla ja kaksi ylhäällä. Alakerrassa keittiö, erkkeri, olohuone, kodinhoitohuone, wc ja sauna/pesuhuone. Erillinen eteistila. Yläkerrassa kaksi samankokoista makuuhuonetta joissa vaatehuoneet ja kattoikkunat. Keskellä välitila/oleskelutila josta pääsee parvekkeelle. Yläkerrassa myös wc. Talon kiertää koko takasivun katettu terassi joka ulottuu erkkeri päätyyn. Pääoven edessä myös pieni katettu terassi. Tiilikatto ja rakentaminen aloitettu 2007 jolloin tehty sokkeli/pohjat ja pystytetty mammutin hirsikehikko.

Tontin pinta-ala on 2720m2, alueella on kunnallistekniikka ja kiinteistö on liitetty nurmin vesikuntaan & sähköliittymä on myös.

Tontilla vielä vanha mummon mökki keltainen rakennus, joka on taloustalo. Toki purkaa voi kun ei asuinkäyttöön sovellu kun hirsitalo valmistuu.

Tontille on kaksi kulkua saman tien varresta. Tila sijaitsee Tampereen kaupungissa nurmi/aitolahdessa. Kyseiselle alueelle ei ole kaavoitusta vielä joten tämä rakennetaan poikkeusluvalla loppuun. Joka on saatu 2020 vuoteen. Helppo rakentaa loppuun tuona aikana.

Lisätietoja soittamalla suoraan asunnon omistajalle. Asiaa hoitaa pääsääntöisesti Sirpa Lintunen 0405715302 (soitto ja txt)

Myös mahdollisuus kysyä sähköpostilla jos puhelimitse ei tavoita. lintunensirpa1968@luukku.com

Hinta ja näyttötiedustelut numeroon vain kiitos!

Päiväkoti sijaitsee saman tien varrella noin 400m päässä, ylä- ja ala-aste 800m. Huoltoasema, parturi kampaamo ja k-kauppa vajaan kilometrin päässä. Kaupungin bussi yhteydet ja pysäkki 400m päässä.

Ps. asuntoon on jo olemassa keittiönkaapit/kalusteet mobalpa (ranskasta) liesituleetin löytyy kanssa. Myös olohuoneeseen teetetty kulmasohva. Mondexin sähkökiuas saunaan on kanssa.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin