KAUPPA
blackfire.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
https://www.blackfire.fi/

Laadukkaimmat lämpötähtäimet
  • Laadukkaimmat lämpötähtäimet
  • Laadukkaimmat lämpötähtäimet
  • Laadukkaimmat lämpötähtäimet
  • Laadukkaimmat lämpötähtäimet
  • Laadukkaimmat lämpötähtäimet
  • Laadukkaimmat lämpötähtäimet
2 839 €

Laadukkaimmat lämpötähtäimet

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 heinäkuuta 23:51
Kunto: -
Aseen sarjanumero: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Asiakaspalautetta sikametsästäjiltä itärajalta: "Lämpötähtäin on nykyaikaa, ei enää paluuta IR- tähtäimiin, tämän tähtäimen voi laittaa tarvittaessa nopeasti kiinni ja ampuminen on helppoa!

Night Pearl on tsekkiläinen lämpökiikareiden ja yötähtäinten valmistaja, jonka tuotteita käyttävät mm. metsästäjät, luonnossa liikkujat, pelastuslaitokset, puolustusvoimat sekä merivoimat ympäri maailmaa. Night Pearl on tunnettu erityisen hyvästä laadusta ja innovatiivisuudesta.
Night Pearl -perheyrityksen taustalla on intohimo metsästykseen, ja tuotteet ovat kirjaimellisesti aktiivisten metsästäjien suunnittelemia, testaamia ja päivittäin/viikoittain käyttämiä.

Tämän hetken suosituin lämpötähtäin on "clip-on" -lämpötähtäinlaajennus. Se kiinnitetään tavalliseen tähtäinkiikariin. Kiinnitys on nopea ja helppo sekä erittäin tarkka!
Tähtääminen ja ampuminen tapahtuu aseessa olevalla tavallisella kiikaritähtäimellä, tällöin myös käytetään kiikaritähtäimen kohdistusta. Lämpötähtäin mahdollistaa kohteen laadukkaan tarkkailun päivällä ja yöllä sekä sumussa ja sateessa.

Ota yhteyttä autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivimman lämpökiikarin!

Hakusanat: metsästys, lämpötähtäin, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, hirvijahti, SRVA, karhujahti, metsästyvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, kivääri, haulikko, jousimetsästys, metsästysjousi,