KAUPPA
blackfire.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Puskuritie 1
33470 Ylöjärvi
Vapaa-aika ja harrastukset, Metsästys
https://www.blackfire.fi/

Laatua yöjahtiin
  • Laatua yöjahtiin
  • Laatua yöjahtiin
  • Laatua yöjahtiin
  • Laatua yöjahtiin
  • Laatua yöjahtiin
  • Laatua yöjahtiin
1 289 €

Laatua yöjahtiin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 heinäkuuta 23:52
Kunto: -
Aseen sarjanumero: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Lämpötähtäin on erittäin hyvä väline hyvä yöjahtiin! Yökiikariin verrattuna lämpötähtäin toimii joka säällä, päivällä ja yöllä!

Asiakaspalautetta sikametsästäjiltä itärajalta: "Lämpötähtäin on nykyaikaa, ei enää paluuta IR- tähtäimiin, tämän tähtäimen voi laittaa tarvittaessa nopeasti kiinni ja ampuminen on helppoa!

Night Pearl on tsekkiläinen lämpökiikareiden ja yötähtäinten valmistaja, jonka tuotteita käyttävät mm. metsästäjät, luonnossa liikkujat, pelastuslaitokset, puolustusvoimat sekä merivoimat ympäri maailmaa. Night Pearl on tunnettu erityisen hyvästä laadusta ja innovatiivisuudesta.
Night Pearl -perheyrityksen taustalla on intohimo metsästykseen, ja tuotteet ovat kirjaimellisesti aktiivisten metsästäjien suunnittelemia, testaamia ja päivittäin/viikoittain käyttämiä.

Night Pearl FOX 19 HUNT -lämpötähtäin on loistava valinta niille, jotka vaativat laadukasta kuvanlaatua, testattua tekniikkaa ja erinomaista hintaa! Night Pearl FOX käyttää 12 m VOx-sensoritekniikkaa ja 19 mm:n linssiä. Suosittelemme tätä mallia kytismetsästäjälle, todella hyvä supikoira sekä villisikajahtiin. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Tämä malli sisältää Weaver / Picatinny tai Blaser -pikajalan kiväärikiinnitykseen.

Tämän hetken kiinnostavin lämpötähtäin markkinoilla on Night Pearl SEER "clip-on" -lämpötähtäinlaajennus. Se kiinnitetään tavalliseen tähtäinkiikariin. Kiinnitys on nopea ja helppo sekä erittäin tarkka! Tähtääminen ja ampuminen tapahtuu aseessa olevalla tavallisella kiikaritähtäimellä, tällöin myös käytetään päiväkiikaritähtäimen kohdistusta. Lämpötähtäin mahdollistaa kohteen laadukkaan tarkkailun päivällä ja yöllä sekä sumussa ja sateessa.

Night Pearl lämpötähtäinten hinnat alk. 1289e

Ota yhteyttä autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivimman lämpökiikarin!

Hakusanat: metsästys, lämpötähtäin, lämpökamera, yökiikari, yötähtäin, villisikajahti, houkuttelupyynti, peurajahti, supijahti, hirvijahti, SRVA, karhujahti, metsästyvarusteet, thermalscope, thermalcamera, thermalhunting, jakt, jaht, kivääri, haulikko, jousimetsästys, metsästysjousi,