Lähihoitaja
  • Lähihoitaja

Lähihoitaja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 helmikuuta 09:01
Lisätiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle 

LÄHIHOITAJAA

tehostetun palveluasumisen ryhmämuotoiseen yksikköön, joka tuottaa asumispalveluita vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. 

Edellytyksenä lähihoitajan pätevyys tai 120 op opintoja takana, sekä vahvaa perushoidollista osaamista, ja ymmärrystä asiakaskuntaa kohtaan. 

Katsomme suoritetut LOVe (teoria + laskut, PKV) eduksi.

Toivomme, että omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivisen ja vastuullisen asenteen. Sinulla on lämmin sydän, positiivista tekemisen meininkiä, kuuntelutaitoa ja kunnioitusta asiakasta kohtaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, merkityksellisen ja vastuullisen työn, jossa pääset aloittamaan joustavasti, kuitenkin viimeistään 29.3.2021. Saat myös ympärillesi lämpimän ja tukevan työyhteisön.

Lähihoitajana työskentelet aamu- ja iltavuoroissa, 3-5 vuoroa/viikko. 

Mikäli välität aidosti ihmisistä ja haluat tärkeän ja palkitsevan työn, niin ota pikaisesti yhteyttä ja laita meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.rekrydiili.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Lähteenmäki p. 040 152 5114. 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.