mjolkkon
Torin käyttäjä kesäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (1674)
Pirkanmaa
Tampere

Marc Behm : Vaanijan silmässä

Myydään. Ilmoittaja: mjolkkon Ilmoitus jätetty 2 joulukuuta 08:23.
Marc Behm : Vaanijan silmässä
  • Marc Behm : Vaanijan silmässä
  • Kartta
Osasto: Kaunokirjallisuus
Sijainti: Pirkanmaa - Tampere
Hinta:
Kansissa jonkun verran kulumisen merkkejä (ei paljoa), muutoin siistissä ja hyvässä kunnossa oleva pehmytkantinen Jännityksen Mestarit -sarjaan (nro 138) kuuluva kirja. Painovuosi 2002, sivuja 288, BookStudio.

Yksityisetsivä Eye saa tehtävän joka on muuttava koko hänen elämänsä: rikas pariskunta haluaa saada selville heidän poikaansa piirittävän tytön taustan. Kun Eye ensimmäisen kerran varjostuskeikallaan näkee tytön, hän on mennyttä miestä. Tyttö on huijari, asia on päivänselvä, mutta jotenkin hän tuo Eyen mieleen hänen päättyneestä avioliitostaan syntyneen oman tyttärensä. Tyttö, Joanna, solmii pika-avioliiton pojan kanssa, salaa tietenkin, ja sitten tuore aviomies kuolee.
Tämä on alkusoitto mitä merkillisimmälle ketjulle: Joanna vaihtaa nimeä ja identiteettiä tuon tuosta, etsii sopivan uhrin, avioituu ja sitten tappaa ylkänsä. Ja Eye, jonka alun perin piti saada hänet kiikkiin, peittelee ja suojelee häntä kaikin käytettävissä olevin keinoin... Miten leikki päättyy - aika kuluu, panokset kovenevat, ja koko ajan on pelko paljastumisesta.

Hinta: 3.00

Toimituskulut: 1.80 (pieni helpostikuori)

Saat näkyviin muut vastaavat kohteeni käyttämällä hakusanaa: HAE.DEKKARIT

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen