Minn Kota Riptide Ulterra 80/IP BT hyllyssä 1kpl
  • Minn Kota Riptide Ulterra 80/IP BT hyllyssä 1kpl
  • Minn Kota Riptide Ulterra 80/IP BT hyllyssä 1kpl
3 698 €

Minn Kota Riptide Ulterra 80/IP BT hyllyssä 1kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 toukokuuta 17:10
Lisätiedot
Ulterra on keula-asenteisten sähkömoottoreiden ehdoton ykkönen! Ulterra yllättää huikeilla nosto- ja laskuominaisuuksillaan: sähkötoiminen ja kaukosääteinen moottorin nosto- ja laskumekanismi sekä sähkötoiminen rikipituuden säätö tekevät Ulterran käytöstä juhlaa. Bluetooth-yhteydet entistä helpompien laitekokonaisuuksien muodostamiseen sekä moottorien ohjaamiseen älypuhelinsovelluksella!

Riptide Ulterra on suunniteltu erityisesti suolavesiympäristöön. Riptide Ulterra -moottorissa on erittäin tarkat ja joustavat ohjaustoiminnot, joita käytetään uudistetulla ja kätevällä i-Pilot/i-Pilot LINK -järjestelmällä. Jos Minn Kota -moottorien käyttö on ollut jo ennestään nautinto, Ulterra nostaa takuulla riman vielä entistä korkeammalle tasolle!

i-Pilot/i-Pilot LINK -järjestelmät: Bluetooth-yhteyksien ja erillisen suunta-anturin avulla taivasankkuri pitää veneen entistä tarkemmin paikoillaan ja ohjaus- ja seurantatoiminnot ovat vertaansa vailla!

Rikkoutumaton komposiittiriki edustaa taattua Minn Kota -huippulaatua. Digital Maximizer -ominaisuus takaa jopa 5 kertaa pidemmän akun keston yhdellä latauksella!

Muut Ulterra Mallit tilauksesta
Svh. 4398,- (Riptide Ulterra 80 i-Pilot LINK Bluetooth)
Svh. 4398,- (Riptide Ulterra 112 i-Pilot Bluetooth)