Mönkijä ATV X-Pro 125cc
  • Mönkijä ATV X-Pro 125cc
  • Mönkijä ATV X-Pro 125cc
  • Mönkijä ATV X-Pro 125cc
  • Mönkijä ATV X-Pro 125cc
  • Mönkijä ATV X-Pro 125cc
  • Mönkijä ATV X-Pro 125cc
  • Kartta
1 129 €

Mönkijä ATV X-Pro 125cc

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 syyskuuta 15:23
Nopea ja luotettava kotiin toimitus!
Meillä voit maksaa osamaksulla ilman korkoa!

* Laadukas Loncin-moottori
* Puoliautomaattinen vaihdelaatikko
* Peruutusvaihde
* Vetokoukku
* Vahva runko
* Säädettävät iskunvaimentimet
* Hydraulinen levyjarru takana
* Edessä mek. rumpujarrut

Edullinen ATV sekä hyöty- että viihdekäyttöön
ATV X-Pro Worker 125cc on yksi suuremmista mönkijöistä valikoimassamme ja sopii sekä pelkkään viihdekäyttöön että helpottamaan työtä esimerkiksi maatilalla tai metsässä. ATV Worker 125cc on tarpeeksi iso aikuisille, mutta on sopiva myös hieman isommille lapsille ja nuorisolle. Täydellinen nelipyöräinen koko perheelle, jonka käyttöä rajoittaa vain mielikuvitus.

Moottori ja vaihteisto
ATV X-Pro Worker 125cc -mallissa on todellinen laatumoottori tunnetulta Loncinilta, jota on pitkään pidetty yhtenä Aasian luotettavimmista moottorien valmistajista. Vaihteisto on semiautomaattinen. Kolme vaihdetta eteenpäin ja peruutusvaihde tuovat paljon valinnanvapautta. Vaihdevipu on helposti saatavilla mönkijän vasemmalla puolella ja sinun tarvitsee vain vapauttaa kaasu vaihtaessasi vaihteita.

Runko ja alusta
ATV X-Pro Worker 125cc -mallin runko on valmistettu voimakkaasta mustaksi maalatusta teräsputkesta ja kaikki liitokset ovat tietysti täysin hitsatut. Lisävahvikelevyt herkillä alueilla lisäävät myös rakenteen vakautta. Tukevia tavaratelineitä edessä ja takana ovat monet asiakkaamme erityisesti arvostaneet, sillä niissä voi helposti kuljettaa mukana retkillään kaikkea tarpeellista.

X-Pro Worker 125cc löytyy sinisenä, mustana ja punaisena.