KAUPPA
Kultasepänliike Suokko

Tuomiokirkonkatu 17
33100 Tampere
Asusteet ja kellot, Kellot ja korut
http://suokko.fi

Myy meille kultaa & hopeaa - korut, kellot yms
  • Myy meille kultaa & hopeaa - korut, kellot yms

Myy meille kultaa & hopeaa - korut, kellot yms

Tyyppi: Kellot ja korut, Ostetaan Ilmoitus jätetty: 18 syyskuuta 09:55
Lisätiedot
Perinteisenä kultasepänliikkeenä olemme turvallinen kullanostaja. Osaamme tutkia kultapitoisuuden koruissa ja vastaavasti luokitella kullan aina korkeimpaan hintaluokkaan.

Meille kelpaa kaikenlainen jalometalli: koti- ja ulkomaisilla leimoilla leimattu kelta-, valko-, hammaskulta ja erilaiset puolivalmisteet ja raaka-aineet. Hammaskullan saa tuoda sellaisenaan, vaikka siinä olisi mukana orgaanista ainetta. Ostamme myös hopeaesineet ja -korut, samoin palladium- ja platinakorut. Tarvittaessa irrotamme jalokivet ja annamme arvion vaikeistakin esineistä.

Voit tuoda tarkistettavaksi myös sellaiset korut, joista et ole varma ovatko ne jalometallia. Osaamme erottaa ne aidosta materiaalista.

Miksi myydä kulta Suokolle?
Helppo ja turvallinen
Kultasepänliike Suokko on tehnyt kullan ja muiden jalometallien myynnin mahdollisimman helpoksi. Voit myydä kultasi meille myymälässämme tai muiden ostoksien yhteydessä.

Nopea palvelu ja maksu
Panostamme erittäin nopeaan palveluun arvioinnissa ja maksussa. Myymälässämme saat joko rahan suoraan käteisenä, tilisiirtona tai voit vaihtaa sen myös johonkin tuotteistamme tai lahjakorttiin. Maksettavat hinnat perustuvat arviointihetken hinnastoon! *Ostamme 24 karaatin kultaa päivän määrätilanteen salliessa.

Läpinäkyvä myyntiprosessi
Olemme avoimia ja läpinäkyviä ostaessamme jalometalleja. Kulta punnitaan kassalla, voit itse tarkistaa vaa'an antaman painon. Jos koruissasi on arvokkaita jalokiviä, irrotamme ne sinulle mukaasi. Hintamme päivittyvät kullan maailmanmarkkinahintaa seuraillen. Ajantasaisen, päivän hinnan voit tarkistaa oheisesta hintataulukosta. Huomioithan, että kultaa myyvän henkilön tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

Kulta-alan ammattilainen
Kultasepänliike Suokko, yli 25 vuoden kokemus kultasepänliikkeenä ja kullan ostajana. Kultaseppä Iiro Suokko perusti yrityksen 1.7.1991.

hakusanat: kulta, hopea, hopeat, koru, kultakoru, kultakello, hammaskulta, mitali, mitalit, hopeatarjotin, hopeinen, kultainen, riipus, korvakoru, rannerengas
Lisää kaupan ilmoituksia

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla