Myydään
Torin käyttäjä joulukuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (26)
Pirkanmaa
Tampere, Koivistonkylä | Kartta
Olli Joki, Isänmaan mies, 2001
  • Olli Joki, Isänmaan mies, 2001
  • Olli Joki, Isänmaan mies, 2001
  • Kartta
1 550€ 1 750€

Olli Joki, Isänmaan mies, 2001

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 21:39
Lisätiedot
Olli Joen öljyvärimaalaus kankaalle. Taidegallerioissa vastaavan työn hinta 5000-8000 euron välissä.

Koko kehyksineen 138*114cm. 

Tietoa taiteilijasta: 

"Olli Joki (s. 1943 Hämeenlinna) on suomalainen taidemaalari. Joki on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1963-1966. Hänellä on ateljee Tampereen Lapinniemessä ja Espanjan Fuengirolassa. 

Olli Joen maalaukset ovat esittäviä ja värikkäitä. Tavallisesti ne ovat myös kevyen impressionistisesti tai ekspressionistisesti sävyttyneitä. Monesti niissä on suuria väripintoja ja pieniä hahmoja. Aiheena on usein tanssi, musiikki ja soittimet, hevoset tai pyöräily. Kooltaan maalaukset ovat pienehköjä tai keskikokoisia. 

Olli Joen maalauksissa on nähty toistuvan kolme teemaa. Lämpimän ruskeiden Välimeren maisemien ohella on naisfiguureja, jotka ovat usein kohtalokkaan punaisia värimaailmaltaan. Kolmantena ovat sinisävyiset surrealistiset fantasiateokset, joissa on yksisarvisia ja planeettoja. 

Olli Joki äänestettiin Taloustaito-lehden äänestyksessä vuonna 2009 Suomen rakkaimpien nykytaiteilijoiden joukkoon, 16. sijalle. Joki on pitänyt suuren määrän näyttelyjä taidegallerioissa Suomessa ja ulkomailla." 
(Lähde: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Olli_Joki)

Postitus onnistuu Matkahuollon kautta niin että voit maksaa taulun lunastaessa luottokortilla (vastaanottaja maksaa kulut)