Markku Mutanen
Torin käyttäjä tammikuusta 2014
Pirkanmaa
Ylöjärvi, Ylöjärvi Keskus
Myllyhermannintie 39 | Kartta
Omakotitalo luonnon veden äärellä
697 000 €

Omakotitalo luonnon veden äärellä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 elokuuta 19:38
Pinta-ala: 232 m² Huoneita: 5
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 2001
Maakunta: Pirkanmaa Alue: Ylöjärvi Keskus
Kunta: Ylöjärvi Osoite: Myllyhermannintie 39
Ainutkertainen mahdollisuus juuri sinulle, joka olet aina haaveillut omasta tilasta luonnon veden äärellä! Ylöjärvellä, Myllyhermannin Unelmapuutarhasta myynnissä vankka kaksikerroksinen punavalkoinen talo ja maata 3537 m2 sekä Myllypuron rantaviivaa noin 80m2.

Talo on rakennettu v. 2000/2001. Rakennusmateriaalit valittu parhaista materiaaleista. Asuinpinta-ala 211m2 ja kokonaisala n. 290m2. Talossa on lattialämmitys maalämmöllä. Talo sijaitsee entisen puretun Keijärven myllyn putouksen äänietäisyydellä.

Alakerta:
lasiveranta,ala-aula, iso keittiö/ruokailuhuone (erkkeri), iso olohuone(erkkeri)lounaaseen,makuuhuone, talvipuutarha, vaatehuone, WC, kodinhoitohuone, saunaosasto,tekninen tila, kaksi lämmintä autotallia.
Yläkerta: iso aula,josta käynti monimuotoiselle parvekkeelle, iso makuuhuone, vaatehuone,viherhuone tornissa, iso kylpyhuone, työhuone.
Huoneita saa tarvittaessa lisää pienellä vaivalla! (väliseinä).

Tontilla on mm. paljon monenlaisia perennoja, marjapensaita, hedelmäpuita, kivettyjä polkuja, pajumaja, oleskelupaikkoja, kivinen grilli, havu- ja lehtipuita ja paljon kauniita yksityiskohtia. Talon lounaispuolella on laajat valoisat pellot ja luoteispuolella tontti rajoittuu Myllypuroon, missä myös ihana pieni saari. Purossa uiskentelee mm.istutettuja taimenia.

Sijainti:
Matka Tampereen keskustorille noin 12 km ja Ylöjärven Soppeenmäen keskukseen 3,5 km.

Ota yhteyttä!
Soittamalla: Markku Mutanen 0500 632875 / Pirjo Mutanen 0400 632875 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@myllyhermanni.fi. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen, kohde vapautuu sopimuksen mukaan. Kohde myynnissä myös muualla.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin