Verkkokauppa Puutarhakokki Yritys
Torin käyttäjä tammikuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (9)
Pirkanmaa
Parkano, Parkano Keskus
PATAMIES® RETRO valurautapata
  • PATAMIES® RETRO valurautapata
  • Kartta
87 €

PATAMIES® RETRO valurautapata

Myydään. Ilmoittaja: Verkkokauppa Puutarhakokki Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 10:34.
Sijainti: Pirkanmaa - Parkano, Parkano Keskus
Hinta: 87 €
Näillä perinteikkäillä valurautaisilla PATAMIES® padoilla teet ruokaa/ jälkkäriä niin nuotiolla, leivinuunissa kuin liedelläkin!

Emalipinta suojaa ruostumiselta ja vahvistaa astian pintaa, mutta ei kestä korkeita lämpötiloja ja naarmuuntuu melko helposti. Miedoilla lämpötiloilla saa parhaan tuloksen ja astian emalipinta säilyy hyvänä. Pataa ei kannata käyttää ruskistamiseen tai tyhjänä. Pataa voi käyttää liedellä tai uunissa, mutta ei mikroaaltouunissa.

Emaloidun padan kanssa käytetään puisia tai muovisia työvälineitä. Puhdistuksessa ei suositella hankaavia aineita tai pesusieniä.

Kestää pesun astianpesukoneessa, mutta pata kannattaa pestä käsin. Konepesu haalistaa ajan myötä emalia ja varsinkin reunojen ohuempi emalointi saattaa rapautua.

Emaloidun astian sisäpinta kannattaa pyyhkäistä aika ajoin kevyesti ruokaöljyllä. Se hoitaa emalipintaa.

Pyöreitä, emaloituja PATAMIES® valurautapatoja on 3 eri kokoa; valitse omaan keittiöösi sopivin! Huomaathan, että pata on väriltään hauskan retro ruskea!

22 cm, 2,5l/ 87€
24 cm, 3,8l/ 109€
26 cm, 4,2l/ 129€

Koodilla JOULU2016 saat ostoskorisi loppusummasta -20% alennuksen. Tilaa kätevästi ja turvallisesti Puutarhakokin verkkokaupasta!