Risto
Pirkanmaa
Tampere, Koivistonkylä
Pajupuronkatu
Paritalo(Uudiskohde)107m2 Tampere, Koivistonkylä
  • Paritalo(Uudiskohde)107m2 Tampere, Koivistonkylä
  • Paritalo(Uudiskohde)107m2 Tampere, Koivistonkylä
388 700 €

Paritalo(Uudiskohde)107m2 Tampere, Koivistonkylä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 helmikuuta 22:02
Pinta-ala: 107 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Paritalo Rakennusvuosi: 2021
Maakunta: Pirkanmaa Alue: Koivistonkylä
Kunta: Tampere Osoite: Pajupuronkatu
Lisätiedot
Ennakkomarkkinoinnissa rauhallisella Koivistonkylän pientaloalueella nyt tarjolla upea koti, joka valmistuu sovitusti vuoden 2021 aikana.

Kohde on paritalo lämpimällä varastolla ja autokatoksella. Talo on suunniteltu pohjaratkaisun sekä talotekniikan osalta käytännölliseksi, turvalliseksi ja edulliseksi. Lämmityksen hoitaa maalämpö (mahdollisuus myös maaviileään).

Makuuhuoneet yläkerrassa omassa rauhassa ja keskeltä yläkertaa löytyy tilava WC. Alakerrassa olohuone on korkeaa tilaa ja yhdistyy sulavasti laadukkaaseen keittiökokonaisuuteen. Tilasta on isot ikkunat takapihalle ja esteetön kulku suoraan terassille. Kodinhoitohuone sijaitsee heti eteisen vieressä vasemmalla helpottaen esimerkiksi lapsi- ja koira-arkea. Eteisestä katsoen oikealta puolen löytyy näyttävä saunaosasto sekä WC. Varastoon on oma kulku ulkokautta.

Sijainti loistavalla paikalla hyvien liikenneyhteyksien parissa, aivan koulun välittömässä läheisyydessä. Tampereen keskustaankaan matkaa ei kerry kuin noin 4 kilometriä, Koivistonkylän ollen kuitenkin luonnonläheinen kaupunginosa, jossa kattavat lenkkimaastot ja maalaismaisema muun muassa Ahlmanin kartano palveluineen ovat lähellä. Koivistonkylässä niin palvelut, kuten Prisma ja apteekki, kuin myös puistot, urheilukentät, päiväkoti, ala-aste, hyvät bussiyhteydet ja lenkkipolutkin ovat kaikki lähellä perhettäsi.

Rakentamisen alkuvaiheessa tehdyllä urakkasopimuksella solmittu kauppa mahdollistaa säästöä varainsiirtoverosta noin 12000. Paritalon toinen puoli jo myyty. Ole nopea! Sisustusmateriaaleihin voi vielä vaikuttaa.

Soita heti niin kerron mielelläni lisää.

-Risto Luuppala
0505911171

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja