Samuli
Torin käyttäjä lokakuusta 2013
Pirkanmaa
Pirkkala, Suuppa
Pienoisrautatie H0
  • Pienoisrautatie H0
  • Pienoisrautatie H0
  • Pienoisrautatie H0
  • Pienoisrautatie H0
  • Pienoisrautatie H0
  • Pienoisrautatie H0
3 700 €

Pienoisrautatie H0

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 kesäkuuta 12:00
Kunto: -
Postita se pakettina

Posti kuljettaa tavarat myyjältä ostajalle ympäri Suomen.

Paketit alk. 5,90 €

Postita paketti »
Lisätiedot
Pitkällisen harkinnan jälkeen haikeissa tunnelmissa myyn uuden projektin tieltä tämän rakentamani uniikin Suomi-teemaisen pienoisrautatien. Radan mittakaava 1:87. Junien ohjaus DCC tasavirta, radan ja opastinten ohjaamiseen kytkintoiminen asetinlaite led-indikaattoreilla. Ratapöydän koko 3,5m. x 1,4m. Tinkimättömällä otteella suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, jossa käsityön osuus n. 90%. Lähes kaikki siis käsin rakennettu. Radan jalustana 30x30 MiniTec -alumiiniprofiilirunko, joka ei elä kosteuden mukana, kuten perinteinen puurunko. Kansi mdf:ää, maaston perusrakenne polystyreeni/-uretaani. Rata on kevyt ja suunniteltu erityisesti näyttelyreissuja silmälläpitäen, joten se koostuu kahdesta lohkosta, jotka kohdistuvat teräksisillä kohdistintapeilla toisiinsa. Ratapöydän jaloissa on säädettävät kalustepyörät liikuttelun helpottamiseksi. Lohkojen ja radan/asetinlaitteen väliset sähköliitännät on toteutettu D-liittimin. Purku ja kasaus on siis tehty mahdollisimman helpoksi.

Maalatun taustamaiseman voi kiinnittää radan runkoon, tai radan taakse seinään.
Maisemoinnista voisi kirjoittaa esseen verran tekstiä, mutta kannattanee pyytää lisäkuvia, tai tulla paikanpäälle katsomaan.

Hintaan kuuluu itse pienoisrautatie taustamaisemineen + asetinlaite + DCC-ohjauksen laitteet.
Veturit ja vaunut eivät sisälly pyyntihintaan, mutta niistä voidaan neuvotella erikseen pakettihinta radan kanssa, riippuen mitä vetureita ja/tai vaunuja ostaja haluaa mukaan.

Mikäli kiinnostus heräsi, ota yhteyttä. Kerron mielelläni lisää.

Tällaisia on erittäin harvoin tarjolla.