Pitopalvelutyöntekijä
  • Pitopalvelutyöntekijä

Pitopalvelutyöntekijä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 helmikuuta 09:51
Lisätiedot
Haemme nyt asiakasyrityksellemme keikkailevia 

PITOPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ

Vammalassa sijaitsevaan kahvila-ravintolaan avustamaan erilaisiin tapahtumiin, kuten hääjuhliin, synttäreille tai valmistujaisiin! 

Pitopalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat monipuoliset tehtävät niin keittiössä kuin salin puolella. Tehtäviisi voi kuulua ruokien esivalmistelu-/esillepanotehtäviä, tarjoilua ja salin siisteydestä huolehtimista. 

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut pitopalvelualan ammattilainen! Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse paljoa kokemusta, vaan tarvittaessa sinut voidaan perehdyttää tehtävään. Edellytämme lämminhenkistä ja asiakasta kunnioittavaa työotetta.  Työntekijältä odotetaan aktiivista työotetta, huolellisuutta, reipasta asennetta ja valmiutta oppia uutta. Erityisruokavalioiden tuntemus katsotaan eduksi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi sivujemme kautta (www.rekrydiili.fi) mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Pitopalvelutyöntekijän paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme www.rekrydiili.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Saarijärvi p. 044 337 4707. 

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, headhunting sekä koulutukset.