Robert Harkkinen
Torin käyttäjä huhtikuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Pirkanmaa
Tampere, Tampere Keskus
Poistoilmaventtiili KSO-100-C CleanVent Fläkt Wood
  • Poistoilmaventtiili KSO-100-C CleanVent Fläkt Wood
  • Poistoilmaventtiili KSO-100-C CleanVent Fläkt Wood
10 €

Poistoilmaventtiili KSO-100-C CleanVent Fläkt Wood

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 toukokuuta 23:18
Toimitustapa:
Nouto
Tavoita kauppakumppanit läpi Suomen
Mikä on Toripaketti?
Lisätiedot
Ystävän taloprojektista ylijäänneitä uusia poistoilmaventtiileitä 19kpl 10/kpl

Fläkt Woodsin poistoilmaventtiili KSO-100-C on tyyppihyväksytty pienehköjen ilmavirtojen poistoilmaventtiili. Venttiili soveltuu esimerkiksi asuntoihin ja toimistoihin. Tällä venttiilillä on hyvät säätöominaisuudet sekä alhainen äänitaso ja hyvät äänenvaimennusominaisuudet. Sen asentaminen on nopeaa ja helppoa.
Venttiilin rungossa on solumuovitiiviste ja kierrekara, jonka avulla venttiili on kätevästi säädettävissä ja lukittavissa valittuun asentoon. Venttiilin ilmavirta on myös mitattavissa helposti. Poistoilmaventtiili KSO-100-C on valmistettu teräslevystä ja polttomaalattu valkoiseksi. Vakiona tuleva CleanVent-pinnoite helpottaa tämän pestävän venttiilin puhtaanapitoa.
CleanVent®-venttiili on pinnoitettu ainutlaatuisella Avalon®-pinnoitteella, joka tekee tuotteista likaahylkiviä puhtaamman sisäilman varmistamiseksi. Energiatehokkaiden CleanVent-pinnoitettujen venttiileiden ilman virtaus on optimaalinen, painehäviöt pysyvät minimaalisina ja heittokuviot toteutuvat suunnitellulla tavalla. Venttiilien puhdistamisen tarve vähenee ratkaisevasti ja päätelaitteet ovatkin erityisen hyödyllisiä paikoissa, joissa venttiilien puhdistus on hankalaa.
Tuotetiedot:

Tuotemerkki: Fläkt Woods
Tuotenumero: LVI-8713533
Halkaisija: 100 mm
Väri: Valkoinen
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja