KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (157)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittau
  • Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittau
  • Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittau
  • Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittau
  • Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittau
  • Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittau
  • Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittau
2 990 €

Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittau

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 elokuuta 12:34
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera etäisyysmittauksella.

Lämpökuvaus tekniikan edelläkävijä. Pulsar lämpökamerat ja tähtäimet tulevat Liettuasta.
Valitse Pulsar, kun haluat laatua!

Pulsar Axion 2 LRF XG35 lämpökamera

Laadukas, iskunkestävä magnesiumseosrunko
Axion on tehty jatkuvaan ja usein myös rajuun käyttöön. Sillä on luja ja kestävä magnesiumseosrunko, joka on silti kevyt. Runko suojaa tehokkaasti laitteen sisäisiä komponentteja, etenkin sen tärkeintä osaa lämpökuvakennoa iskuilta, putoamiselta, kosteudelta, kuumalta ja kylmältä. Metallirunko toimii myös jäähdytyselementtinä, joka poistaa laitteen sisäosissa (etenkin lämpökuvakennossa) syntyvää hukkalämpöä, vähentää kohinaa ja pitää myös lämpökuvakennon vakaana pitemmälläkin käyttörupeamalla.

Entistä pidempi akkukesto. Jopa 11 tunnin yhtäjaksoinen käyttö yhdellä latauksella

Pitkälle kantava laseretäisyysmittari
Kun tiedät oikean etäisyyden, voit arvioida tehokkaasti myös muut mahdolliset erityistekijät. Pulsar lämpökameran sisäinen laseretäisyysmittari pystyy määrittelemään ja näyttämään kohteiden etäisyyden hyvin täsmällisesti (±1 m tarkkuudella) jopa 1 kilometrin etäisyydeltä. Tarkka etäisyysmittaus joko kertamittaus- ja skannaustilassa auttaa hahmottamaan tilanteen nopeasti.

Superherkkä, Euroopassa valmistettu lämpökuvakenno
Pulsar Axion 2 LRF XG35 -lämpökameroiden ranskalainen Lynred-lämpökuvakenno 640x480 pikselin tarkkuudella (12 µm pikselivälillä) takaa täydellisen yksityiskohtien erottumisen. Vähäisimmätkin lämpötilanvaihtelut erottuvat selkeästi niin sateessa, sumussa tai kylminä aamuina, jolloin olosuhteet lämpökuvaukselle ovat haasteellisimmillaan.

Sisäinen video- ja kuvatallennin 16 Gt ilmaista pilvitallennustilaa

1750 m havaintoetäisyys
Voimakas F35/1.0 objektiivin linssi yhdessä superherkän 640x480 pikselin (12 µm pikseliväli) lämpökuvakennon kanssa saa aikaan Pulsar Axion 2 XG -lämpökameroiden poikkeukselliset havainnointiominaisuudet. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu jopa 1750 metrin etäisyydeltä pilkkopimeässä.

2,5 x 20 x säädettävä digitaalinen zoom
Jopa 20x digitaalinen zoom helpottaa tarkennusta ja kohteen tunnistamista pitemmillä etäisyyksillä. Zoom-taso vaihtuu joko asteittain 2x pykälissä tai portaattomasti, joten käyttäjän näkökenttä on täysin muokattavissa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Yli 10 asteen näkökenttä
Pulsar Axion 2 LRF XG35 -lämpökamerat soveltuvat täydellisesti niin tähystykseen laajoilla alueilla kuin kauempanakin olevien, liikkuvien kohteiden tarkasteluun. Näkökentän vaakasuuntainen leveys 100 metrissä on 21,9 m (12,7°). Kuva kuvassa -tilaa (PiP) avaa lisäruudun kuvan ylälaitaan, jossa katselualueen keskusta näkyy kaksin- tai nelinkertaisesti (2x4x) suurennettuna. Tällä tavalla on mahdollista samaan aikaan sekä nähdä kokonaiskuva että seurata kohdettasi tarkasti.

Kahdeksan väripalettia
Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Etäkäyttö ja langaton laiteohjelmistopäivitys mobiililaitteen ja Stream Vision 2 -sovelluksen avulla

Taskukokoinen ja höyhenenkevyt
Pulsar Axion 2 LRF XG35 -lämpökamerat mahtuvat pieneenkin tilaan ja kulkevat mukanasi, vaikka taskunpohjalla. Pulsar Axion 2 XQ35 painaa vain 350 grammaa! Laitetta on helppoa pidellä ja käyttää riippumatta omistajansa vasen- tai oikeakätisyydestä, koska muotoilu on symmetrinen ja ohjauspainikkeet sijoitettu järkevästi laitteen päälle.

Suurikontrastinen HD AMOLED -näyttö
1024 x 768 pikselin HD AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kirkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

IPX7 täysin vedenpitävä

metsästys, lämpökamera, metsästysvarusteet, metsästystarvikkeet, optiikka, yöjahti, pimeäjahti