KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (80)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

Pulsar Axion 2 XG35 lämpökamera
  • Pulsar Axion 2 XG35 lämpökamera
  • Pulsar Axion 2 XG35 lämpökamera
  • Pulsar Axion 2 XG35 lämpökamera
  • Pulsar Axion 2 XG35 lämpökamera
2 690 €

Pulsar Axion 2 XG35 lämpökamera

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 syyskuuta 13:20
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Lämpökuvaus tekniikan edelläkävijä. Pulsar lämpökamerat ja tähtäimet tulevat Liettuasta.
Valitse Pulsar, kun haluat laatua!

Pulsar Axion 2 XG35 lämpökamera

Laadukas, iskunkestävä magnesiumseosrunko
Pulsar Axion on tehty jatkuvaan ja usein myös rajuun käyttöön. Sillä on luja ja kestävä magnesiumseosrunko, joka on silti kevyt. Runko suojaa tehokkaasti laitteen sisäisiä komponentteja, etenkin sen tärkeintä osaa lämpökuvakennoa iskuilta, putoamiselta, kosteudelta, kuumalta ja kylmältä. Metallirunko toimii myös jäähdytyselementtinä, joka poistaa laitteen sisäosissa (etenkin lämpökuvakennossa) syntyvää hukkalämpöä, vähentää kohinaa ja pitää myös lämpökuvakennon vakaana pitemmälläkin käyttörupeamalla.

Entistä pidempi akkukesto. Jopa 11 tunnin yhtäjaksoinen käyttö yhdellä latauksella
Pulsar lämpökameran suurikapasiteettinen, ladattava APS5-akku sallii jopa 11 tunnin yhtäjaksoisen käytön yhdellä latauksella. Akun poisto laitteesta ja uuden laittaminen tilalle vie vain parisen sekuntia. Akun voi ladata joko erityisessä APS5- tai APS-V-akkulaturissa (tuotteet 79182 ja 79186) tai laitteen sisällä käyttämällä laitteen USB-C-liitäntää tietokoneeseen, verkkovirtalaturiin tai varavirtalähteeseen kytkettynä. Samaa USB-liitäntää voidaan käyttää myös langalliseen tiedonsiirtoon.

Parannettu Wi-Fi -liitettävyys, tuki sekä 2,4 että 5 GHz taajuuskaistoille

Superherkkä, Euroopassa valmistettu lämpökuvakenno
Pulsar Axion 2 XG35 -lämpökameroiden ranskalainen Lynred-lämpökuvakenno 640x480 pikselin tarkkuudella (12 µm pikselivälillä) takaa täydellisen yksityiskohtien erottumisen. Vähäisimmätkin lämpötilanvaihtelut erottuvat selkeästi niin sateessa, sumussa tai kylminä aamuina, jolloin olosuhteet lämpökuvaukselle ovat haasteellisimmillaan.

Sisäinen video- ja kuvatallennin 16 Gt ilmaista pilvitallennustilaa
Pulsar Axion 2 -XG lämpökameroissa on sisäinen video- ja kuvatallennin. Laitteen sisäiseen muistiin mahtuu tuntikausia jännittäviä videota ja tuhansittain lämpökuviesi parhaimmistoa. Sinun ei tarvitse kuin painaa nappia taltioidaksesi jonkin kiinnostavan hetken tai aloittaaksesi videotallennuksen. Kuvamateriaalin voi siirtää tietokoneelle myös USB C-kaapelin kautta. Pulsar Axion 2 XG -lämpökameran omistajat saavat myös 16 Gt ilmaista pilvitallennustilaa rekisteröitymällä Pulsarin omaan pilvipalveluun (Pulsar Cloud). Sinun on vain asennettava ilmainen Stream Vision 2 -mobiilisovellus, kirjauduttava sisään palveluun ja yhdistettävä laite älypuhelimeesi Wi-Fin kautta.

1750 m havaintoetäisyys
Voimakas F35/1.0 objektiivin linssi yhdessä superherkän 640x480 pikselin (12 µm pikseliväli) lämpökuvakennon kanssa saa aikaan Pulsar Axion 2 XG -lämpökameroiden poikkeukselliset havainnointiominaisuudet. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu jopa 1750 metrin etäisyydeltä pilkkopimeässä.

2,5x 20x säädettävä digitaalinen zoom
Jopa 20x digitaalinen zoom helpottaa tarkennusta ja kohteen tunnistamista pitemmillä etäisyyksillä. Zoom-taso vaihtuu joko asteittain 2x pykälissä tai portaattomasti, joten käyttäjän näkökenttä on täysin muokattavissa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.

Kahdeksan väripalettia
Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Taskukokoinen ja höyhenenkevyt
Pulsar Axion 2 XG35 -lämpökamerat mahtuvat pieneenkin tilaan ja kulkevat mukanasi, vaikka taskunpohjalla. Axion 2 XQ35 painaa vain 300 grammaa! Laitetta on helppoa pidellä ja käyttää riippumatta omistajansa vasen- tai oikeakätisyydestä, koska muotoilu on symmetrinen ja ohjauspainikkeet sijoitettu järkevästi laitteen päälle.

Suurikontrastinen HD AMOLED -näyttö
1024 x 768 pikselin HD AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kirkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

IPX7 täysin vedenpitävä

metsästys, lämpökamera, metsästysvarusteet, metsästystarvikkeet, optiikka, pimeäkiikari, pimeäjahti