KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (80)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin
2 390 €

Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 heinäkuuta 16:27
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Pulsar Talion XQ38 lämpökiikaritähtäin yöjahtiin. Erittäin helppo ja nopea käyttää. Suosittelemme tätä tähtäintä varsinkin hiivintäjahtiin.

Lämpökuvaus tekniikan edelläkävijä. Pulsar Talion XQ38 tähtäimet tulevat Latviasta. Valitse Pulsar, kun haluat laatua!

Pulsar TALION XQ38
9 tunnin käyttöaika yhdellä latauksella
Yksi lataus takaa jopa 9 tunnin akkukeston, mikä riittää hyvin koko yön kestävälle metsästysreissullekin. Nerokkaan, aivan uudenlaisen akkukotelon käyttö on helppoa ja saat akun heti tarkasti paikalleen. Avaat vain kiikaritähtäimesi päällä olevan kannen lukituksen ja vaihdat tyhjän akun tilalle uuden akkupidikkeeseen tämä onnistuu vaikka säkkipimeässä käsikopelolla.

Kiikaritähtäimen asennus monipistekiinnitysjalustalle erilaisten kiväärien päälle.
Useiden ruuvauspisteiden ansiosta Talionin asemointi sujuu helposti ja joustavasti. Sinun ei tarvitse muuta kuin liikuttaa kiikaritähtäintä eteen- tai taaksepäin, kunnes sopivin katseluetäisyys löytyy.

Kaikki toiminnot heti saatavilla
Lämpötähtäimen kaikki ohjaustoiminnot ovat sormenpäittesi ulottuvilla ja Pulsar Talionia on helppo käyttää omasta kätisyydestäsi riippumatta.

Nopea akunvaihto akkukelkalla ja pikalukituksella
Aivan uudenlainen, lämpökiikaritähtäimen akun nerokas lukitusmekanismi takaa nopeat ja sujuvat akunvaihdot. Lukon avaaminen avaa ja nostaa kiikaritähtäimen rungon päällä olevan akkukotelon kannen, ja ladattavan akun vaihto sujuu silmänräpäyksessä.

Tarkennus hetkessä kohdalleen pimeällä metsästettäessä
Kello 12:een asettuvan eväkahvan avulla oikean tarkennuspisteen löytäminen onnistuu silmänräpäyksessä, vaikket edes sillä hetkellä katsoisi kiikaritähtäimeen päin. Salaisuus on yksinkertainen: eväkahva asettuu Talionin rungossa olevan kohouman kohdalle heti, kun tarkennusetäisyys on 70 metrissä (76 jaardissa). Näin tarkennuspisteen saa nopeasti kohdalleen, vaikket edes ehtisi vilkaista kiikaritähtäimeen päin.

Kolme signaaliherkkyyden vahvistustehoa
Säädettävä signaalinvahvistusteho yhdessä uusien kuvanparannusalgoritmien hienosäädettävän kirkkauden ja kontrastin kanssa takaa yksityiskohtien täydellisen toistumisen sekä erilaisten kohteiden erottuvuuden taustoistaan kaikissa sää- ja lämpötiloissa. Vahvistusasetus helpottaa esim. sarvien laskemista ja parantaa erilaisten kohteiden erottuvuutta taustoistaan.

IPX7-vedenpitävä runko
Tuli kyseeseen sitten rankkasade, lumimyrsky tai muu kostuminen, Talionin IPX7-vesitiiviysluokitus takaa, ettei lämpökameratähtäin petä märimmilläkään keleillä! Talion XQ38 kestää jopa upottamisen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Viisi ammuntaprofiilia / 50 nollausetäisyyttä
Nollausasetukset tallennetaan ammuntaprofiileihin. Talionin muistiin voi tallentaa jopa viisi eri ammuntaprofiili erilaisia aseita ja ammuksia varten. Joka profiilissa voi olla kymmenen eri nollausetäisyyttä.

Vaihdettavat väripaletit
8 eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä eri olosuhteissa, jolloin käyttäjä voi valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Todella kevyt ja luja magnesiumseosrunko
Talionin runko on tehty magnesiumseoksesta, minkä ansiosta sen rakenne on luja, mutta silti kevyt. Kestävä ja kevyt metallirunko toimii myös jäähdytyselementtinä, joka poistaa laitteen sisäosissa (etenkin lämpökuvakennossa) syntyvää hukkalämpöä ja pitää siten laitteen herkkyyden vakaana.

Suuri rekyylinkestävyys: 12-kaliiperinen, 9.3x64 ja 375H&H
Talion-lämpökiikaritähtäimillä on hyvä rekyylinkestävyys, mikä sallii niiden käytön niin suurikaliiperisten, rihlattujen metsästyskiväärien kuten 9.364, .30-06, .300, .375. jne. kuin rihlaamattomienkin (so. sileäpiippuisten) tai ilma-aseiden kanssa.

Kymmenen erilaisen tähtäinkuvan valikoima yhdeksän eri värisenä
Sähköinen tähtäinkuva näkyy aina samalla polttotasolla kohteen kanssa.
Uuden Talionin muistiin voi tallentaa kymmenen erilaista tähtäinkuva-asetusta (suora osuma, ballistinen, skaalautuva ja tavanomainen), kaikki saatavilla yhdeksässä eri värissä.

Sisäinen valokuva- ja videotallennin
Pidä parhaat katselukokemuksesi tallessa ja jaa ne ystäviesi ja metsästyskavereidesi kanssa. Voit tallentaa kiinnostavan hetken tai aloittaa videotallennuksen yhdellä napin painalluksella. Laitteen sisäiseen 16 gigatavun muistiin mahtuu tuntikausia videota ja tuhansittain valokuvia.

Yhdistä Talionisi iOS- ja Android-laitteisiin WiFin avulla Stream Vision 2 -sovelluksella

Huipputarkka tähtäys Kuva kuvassa -tilassa (PiP)
Kuva kuvassa -tilassa (PiP) saat nollattua kiikaritähtäimesi äärimmäisen tarkasti. Kuva kuvassa -toiminnon näyttö vie vain 10 % kuva-alasta, joten näkökenttä ei häiriinny kahdesta yhtäaikaisesta kuvasta huolimatta. Tähtäysalue näkyy suurennettuna ruudun ylälaidassa ja sen ympärillä koko kuva-alue tilanne on täydellisesti ja jatkuvasti hallinnassasi.

metsästys, lämpötähtäin, kiikaritähtäin, metsästysvarusteet, metsästystarvikkeet, optiikka, yöjahti, pimeäjahti, valonvahvistin, yötähtäin, pimeäkiikari, lämpökamera, lämpötähtäin