KAUPPA
Pulsar Suomi

Kaupan kaikki ilmoitukset (80)

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
Vapaa-aika ja harrastukset, Urheilu ja ulkoilu
https://www.teleskooppi.fi/

Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpökiikaritähtäin
  • Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpökiikaritähtäin
4 700€ 4 790€

Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpökiikaritähtäin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 heinäkuuta 21:37
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpökiikaritähtäin yö- ja päiväjahtiin!
Lämpötähtäin on nykyaikaa ja Pulsar on jo maailman tunnetuin valinta yöjahtiin! Tähtäimen runkoputki on 30mm, se mahdollistaa helpon kiinnityksen kivääreihin.

Lämpökuvaus tekniikan edelläkävijä. Pulsar lämpökamerat ja tähtäimet tulevat Liettuasta.
Valitse Pulsar, kun haluat laatua!

Tarjouksessa 15.-31.8. 4499e (norm. 4790e)

Tarkka ja herkkä lämpökuvakenno, 640x480 pikseliä 17 µm pikselivälillä
Terävä, voimakaskontrastinen lämpökuva helpottaa eläinten ja niiden ruumiinosien tunnistamista ja erotat jopa pienimmät yksityiskohdat kuten oksat, lehdet ja maaston muodot.

Ennennäkemättömän herkkä lämpökuvakenno
Pulsar Thermion lämpötähtäimen lämpökuvakenno, jonka NETD-arvo on alle 25 mK (0,025 °C), takaa täydellisen yksityiskohtien erottumisen jopa rankimmissa sääolosuhteissa, jolloin lämpökontrasti on matala. Vähäisimmätkin lämpötilanvaihtelut erottuvat selkästi niin sateessa, sumussa tai kylminä aamuina, jolloin olosuhteet lämpökuvaukselle ovat haasteellisimmillaan.

Pitkä, jopa 1800 m havaintoetäisyys
Voimakas, pitkälle erottava F50/1.0 objektiivin linssi yhdessä ammattilaisluokan 640x480 @17 µm lämpökuvakennon kanssa tuottaa poikkeukselliset havainnointiominaisuudet. Tavanomainen 1,8-metrinen kohde erottuu 1800 metrin etäisyydeltä pilkkopimeässä.

Jopa 10 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella
Pulsar Thermion 2 XP50 Pro saa virtansa kahdesta ladattavasta akusta: siinä on yksi sisäinen, 4,9 Ah ladattava akku ja sen mukana toimitetaan myös vaihdettava 2 Ah akku. Yksi lataus takaa jopa 10 tunnin akkukeston, mikä riittää hyvin koko yön kestävälle metsästysreissullekin. Vaihdettavan akun muotoilu helpottaa akun laittamista paikalleen, joten tyhjän akun vaihtaminen ladattuun hoituu ennätysnopeasti ja sysipimeässä pelkältä käsituntumalta.

Muunneltava suurennosteho 2x16x
Pulsar Thermion 2 XP50 Pro:n perussuurennostehoa voidaan kasvattaa jopa nelinkertaiseksi 2x16x välillä. Suurennosta voidaan muuttaa 2x pykälin tai portaattomasti, millä saavutetaan kuhunkin tilanteeseen sopivin näkyvyys.

Viisi yksilöllistä ammuntaprofiilia / 50 nollausetäisyyttä
Nollausasetukset tallennetaan ammuntaprofiileihin. Pulsar Thermion 2 XP50 Pro:n muistiin voi tallentaa jopa viisi eri ammuntaprofiilia erilaisia aseita ja ammuksia varten. Joka profiilissa voi olla kymmenen eri nollausetäisyyttä.

Kymmenen erilaisen tähtäinkuvan valikoima yhdeksän eri värisenä
Sähköinen tähtäinkuva näkyy aina samalla polttotasolla kohteen kanssa. Uuden Pulsar Thermion 2 XP50 Pro:n muistiin voi tallentaa kymmenen erilaista tähtäinkuva-asetusta (suora osuma, ballistinen, skaalautuva ja tavanomainen), kaikki saatavilla yhdeksässä eri värissä.

Helppo asennus 30 mm päivätähtäinrenkaille
Uudessa Pulsar Thermion 2 XP50 Pro lämpötähtäimessä on mihin tahansa metsästysaseeseen sopiva, tuttu muotoilu. Ulkoa päin kiikaritähtäin muistuttaa tavanomaista, 30 mm runkoputkella varustettua päivätähtäintä. Tämän ansiosta sen asennus kivääriisi ei siis vaadi erityisiä työkaluja tai lisävarusteita, vaan voit hyödyntää tuttua, hyväksi havaittua ratkaisua.

Täysin vedenpitävä (IPX7)

Suuri rekyylinkestävyys: 12-kaliiperinen, 9.3x64 ja 375H&H
Pulsar Thermion 2 XP50 Pro -lämpökiikaritähtäimillä on hyvä rekyylinkestävyys, mikä sallii niiden käytön niin suurikaliiperisten, rihlattujen metsästyskiväärien kuten 9.364, .30-06, .300, .375. jne. kuin rihlaamattomienkin (so. sileäpiippuisten) tai ilma-aseiden kanssa.

Laaja käyttölämpötila-alue -25°C ... +50°C

Suurikontrastinen HD AMOLED -näyttö
Uuden 1024x768 pikselin HD AMOLED -näytön värintoisto on entistä parempaa, se säästää virtaa, kuva on suurikontrastinen ja vasteaika lyhyt ja se tuottaa kirkkaan ja sulavan kuvan myös liikkuessasi hyisessä ulkoilmassa.

Kahdeksan väripalettia
Kahdeksan eri väripaletin valikoima parantaa näkyvyyttä erilaisissa olosuhteissa, jolloin voit valita kuhunkin tilanteeseen ja katseluolosuhteeseen sopivimman vaihtoehdon. Kuuma valkoinen, kuuma musta ja kuuma punainen helpottavat kohteen liikkeen havaitsemista, sateenkaari ja ultramariini vuorostaan korostavat kohteiden lämpötilaeroja ja helpottavat tunnistamista. Punainen yksivärinen, seepia ja violetti vähentävät silmän väsymistä ja sopivat parhaiten pitkäaikaiseen yötarkkailuun.

Sisäinen valokuva- ja videotallennin
Pidä parhaat katselukokemuksesi tallessa ja jaa ne ystäviesi ja metsästyskavereidesi kanssa. Voit tallentaa kiinnostavan hetken tai aloittaa videotallennuksen yhdellä napin painalluksella. Laitteen sisäiseen 16 gigatavun muistiin voi tallentaa tuntikausia videota ja tuhansittain valokuvia.

metsästys, lämpötähtäin, kiikaritähtäin, metsästysvarusteet, metsästystarvikkeet, optiikka, yöjahti, pimeäjahti