Martelin Works - Waltteri Martelin Yritys
Torin käyttäjä toukokuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Pirkanmaa
Lempäälä, Lempäälä Keskus

Sekatyömies - Martelin Works

Myydään. Ilmoittaja: Martelin Works - Waltteri Martelin Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 10:44.
Sijainti: Pirkanmaa - Lempäälä, Lempäälä Keskus
Palkkatoive:
Sekatyömies joulun ajan rakennussesonkiin!

Olen vapaana työntekoon tästä päivästä tammikuun alkuun kokopäiväisesti, jonka jälkeen voin tarvittaessa tulla osa-aikaisesti satunnaisesti koko päiväksi, tai säännöllisesti iltaisin tai viikonloppuisin. Kokoaikaisesti pääsen siis nyt kuukauden ajan, tarvittaessa viikonloppuisin ja pyhänä, jopa itsenäisyyspäivänä.

Olen Lempäälässä asuva aktiivinen ja toimelias nuori mies, ja opiskelujen ja perheen toimien ohella pyöritän yritystä Martelin Works. Vuokraan työkoneita ja urakoin koneilla tai ilman. Koulusta pääsin jouluvapaille, ja voisin tulla töihin kokopäiväisesti vuodenvaihteeseen saakka. Vuodenvaihteen jälkeen voisin jatkaa tarvittaessa esimerkiksi viikonloppu- tai iltatöillä.

Opiskelen rakennustekniikkaa (TTY), sillä koen siltä alalta löytäväni paljon työtä tulevaisuudessa. Minua erityisesti kiinnostaa tiet ja päällysteet, sillä niiden parissa tarvitaan varmasti uusia menetelmiä ja osaamista jatkossa.

Työkokemusta maanrakennusalalta löytyy 4 vuotta (sähkö, kuitu, viemäri, vesi, asfaltti).

Maarakennus-suuntautumisesta huolimatta myös talo- ja muut työmaat käyvät.

Olen kätevä käsistäni ja pystyn tekemään monipuolisesti mitä tahansa. Ammatillista koulutusta minulla ei ole (vielä, opinnot kesken TTY:llä), mutta pienen perehdytyksen jälkeen pystyn myös itsenäiseen työskentelyyn monella eri osa-alueella.

Minulta löytyvät yleiset tarvittavat työkalut ja suojavarusteet. Voin tehdä pitkääkin päivää, kesällä olen tehnyt 14-tuntisia työpäiviä. Arjen lisäksi pääsen jo nyt tarvittaessa viikonloppuisin. Minulla on pakettiauto ja B-kortti.

Tulen mielelläni haastatteluun kasvokkain tai puhelimitse ja näytän osaamiseni ja haluni tehdä työtä joustavasti ja nopealla varoitusajalla. Saatte minusta rehdin ja tulostavoitteellisen työntekijän pitkäksi ajaksi.

Olen yrittäjä, eli laskutan toteutuneet tunnit (+ALV). Sovitaan hinnasta erikseen työtehtävien mukaan.

Waltteri Martelin
044 970 9474
www.martelin.fi

CV: www.martelin.fi/CV.pdf