Kirsi Riihijärvi
Torin käyttäjä maaliskuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pirkanmaa
Lempäälä, Kulju
Si parte! -Italian oppikirja
  • Si parte! -Italian oppikirja
  • Si parte! -Italian oppikirja
20 €

Si parte! -Italian oppikirja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 kesäkuuta 18:17
Kunto: -
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen.
Lue lisää
Lisätiedot
Si parte! 1
Italiaa aikuisille
Rosa Daghetti & Katriina Veikkolainen
Si parte! 1 on aikuisopiskelijoille suunnattu italian alkeisoppikirja. Se on suunniteltu erityisesti vapaan sivistystyön oppilaitosten opetukseen mutta sopii myös itseopiskeluun. Kirjassa tutustutaan erilaisiin viestintätilanteisiin aitojen dialogien kautta ja samalla opitaan italian kielen perusrakenteita sekä sanastoa.

Oppikirjan tekstit käsittelevät matkailuun ja jokapäiväiseen elämään liittyviä aihepiirejä, kuten kahvilassa, ravintolassa ja kaupoissa asioimista sekä esittäytymistä ja itsestä kertomista. Lisäksi kirjan kappaleissa vertaillaan italian ja suomen kielen eroja ja tutustutaan italialaiseen elämään ja kulttuuriin. Monipuolisten tehtävien avulla harjoitellaan erilaisia kielenkäyttötilanteita ja opitaan käyttämään kieltä rohkeasti.

Eurooppalaisessa viitekehyksessä Si parte! 1 sijoittuu taitotasolle A1. Oppikirjaa täydentävät erikseen hankittavat äänite ja opettajan opas.
Kirjasta on opiskeltu muutama ensimmäinen kappale ja tehty jonkin verran kuulakärkikynällä merkintöjä. Muuten kirja on uudenveroinen. Hinta uutena on n. 50eur. Nouto tai postitus (postikulut ostajalle).
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja