Tero
Torin käyttäjä helmikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (7)
Pirkanmaa
Tampere, Takahuhti
Sonos Playbase langaton kaiutin (valkoinen)
600 €

Sonos Playbase langaton kaiutin (valkoinen)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 lokakuuta 19:49
Lisätiedot
Sonos Playbase on langaton soundbase-kaiutin, joka nostaa TV:n ja elokuvien sekä musiikin äänenlaadun aivan uudelle tasolle. Playbase lisää syvän bassoäänen sekä matalataajuuksiset ja kirkkaat korkeat äänet elokuville ja peleille. Langattomasti suoratoistettu musiikki kuulostaa sekin uskomattoman hyvältä.

Tehokas: Playbase sisältää 10 vahvistettua kaiutinelementtiä (1 bassokaiutin, 3 diskanttikaiutinta sekä 6 keskiäänikautinta), jotka parantavat TV:n äänentoistoa ja tuottavat rikkaan ja kirkkaan HiFi-äänen matalasta bassoäänestä kirkkaisiin ja selkeisiin korkeisiin ääniin.

Trueplay-viritys: Playbase analysoi huonekoon ja sisustuksen muodot ja määrittää kaiuttimet tuottamaan optimaalisen äänitehon joka suuntaan.

Yhdistettävyys: Voit lisätä useampia Sonos-kaiuttimia kotisi eri huoneisiin ja nauttia musiikista kaikkialla. Liitä Playbase-kaiutin Sonos SUB-elementtiin ja saat entistäkin paremman bassoäänen. Täydellisen tilaäänen luomiseksi voit liittää Playbaseen PLAY:1, PLAY:3 tai PLAY:5 -kaiuttimen tuottamaan takakanavien ääniä. Suoratoista eri musiikkia eri huoneissa tai yhdistä ne kaikki soittamaan samaa kappaletta. Voit myös säätää huoneiden äänenvoimakkuutta yhdessä tai erikseen.

Muotoilu: Playbase on tyylikäs ja moderni kaiutin, joka miellyttää silmää.

Sovellus: SONOS-sovelluksella voit hallita kaikkea musiikkiasi yhdessä paikassa. Sovelluksen voit ladata älypuhelimeen, tablettiin tai pöytätietokoneelle, ja se on saatavilla Android-, iPhone-, iPad-, MAC- ja PC -laitteille.

Kauko-ohjain: Voit käyttää Playbase-kaiuttimen ohjaukseen television kauko-ohjainta, sillä sen voi asentaa toimimaan infrapunakomennoilla.

Ostettu 3/2017. Kuitti. Ei takuuta jäljellä. Pahvilaatikko.

Sonos-kaiutin tukee AirPlay- ja AirPlay 2 -ominaisuutta.

- Sonos Playbase -kaiutin
- AC-virtajohto
- Ethernet-kaapeli
- Optinen äänikaapeli
- Pika-aloitusopas

Ilmoittajan toimitustavat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja