Vexi Savijoki
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (35)
Pirkanmaa
Mänttä-Vilppula, Vilppula Keskus
Kaarikatu 6
Talo Vilppulan Kaarikadulta
  • Talo Vilppulan Kaarikadulta
  • Talo Vilppulan Kaarikadulta
  • Talo Vilppulan Kaarikadulta
  • Talo Vilppulan Kaarikadulta

Talo Vilppulan Kaarikadulta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 syyskuuta 14:54
Sijainti: Vilppula Keskus, Mänttä-Vilppula, Pirkanmaa Kerros: -
Osoite: Kaarikatu 6 Omistusmuoto:
Asuinpinta-ala: - Kunto: -
Pinta-ala: 156 m² Parveke: -
Huonejärjestys: - Asunnossa sauna: -
Huoneita: 6 Vapautuminen: -
Lisätiedot
Kuolinpesän omistama kiinteistö Vilppulan Kaarikadulla. Kiinteistön (508-401-0005-0111) pinta-ala on 0,1607 ha ja siihen kuuluu vuonna 1956 rakennettu kaksikerroksinen rakennus sekä erillinen peltirakenteinen neljän auton autotalli. Asuinrakennus on melko huonokuntoinen ja monilta osin alkuperäisessä kunnossa. En ole rakennusalan ammattilainen, mutta arvioisin että putkien, viemäreiden ja lämmitysjärjestelmän olevan pakkoremontin edessä. Katto on aika hyvä ja seinät (ulkoseinät tiiltä) ja perustukset ryhdissään! Kyllä tämä varmasti voi vielä olla aihio jollekin uudelle!

Talossa on öljylämmitys. Kellarin öljysäiliö on muistaakseni 1990-luvun alusta ja se on mahdollisesti vielä käyttökelpoinen.

Kaksikerroksisen rakennuksen yläkerrassa on kaksio ja yksiö, jotka on yhdistetty yhdeksi asunnoksi. Nämä on helppo myös erottaa uudestaan omiksi asunnoikseen. Alakerrassa on liikehuoneisto (sopii myös asunnoksi) ja yksiö. Lisäksi on koko talon kokoinen kellari, jonne on ajoluiska. Ainakin hytitön traktori on mahtunut kellariin. Ehkä sinne menisi henkilöautokin. Kellariin mahtuu hyvin seisomaan.

Rakennuksen asuinpinta-ala on kaupungin antamien tietojen mukaan noin 156 neliömetriä. Rakennusoikeutta on reilu 300 neliömetriä (sisältäen nykyisen rakennuksen).

Kellarissa on ollut puusauna ja kakkoskerroksessa on takka.

Talo sijaitsee Vilppulan keskustassa. Kylän ainoa ja paras ruokakauppa on tien toisella puolella ja paljon muita palveluita löytyy lähikatujen varsilta. Rautatieasemalle on 600 m. Alakoulu ja päiväkoti on reilun kilometrin päässä. Yläkouluun on vajaa kilometri. Lisää palveluita löytyy Mäntän keskustasta reilun kuuden kilometrin päästä.

Olisiko sinulla ideoita ja käyttöä tälle kiinteistölle? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Hinnasta ja muista tarkemmista yksityiskohdista keskustelen mieluiten puhelimitse.

Tule katsomaan!

Vexi Savijoki / 040 713 1576
Talon ja tontin tiedot
Uudiskohde: - Lämmitys: -
Rakennusvuosi: 1956 Energialuokka: -
Talotyyppi: Kerrostalo
Tontin koko: -
Kerroksia: - Tontin omistus: -
Tontin vuokra: -
Rakennusmateriaali: - Tontin vuokra päättyy: -
Kattomateriaali: - Tontin vuokraaja: -
Kattotyyppi: - Kaavatilanne: -
Antennijärjestelmä: -