Fibojazzi
Torin käyttäjä heinäkuusta 2020
Pirkanmaa
Tampere, Lentävänniemi
Täydellinen kotiteatteripaketti (v2)
  • Täydellinen kotiteatteripaketti (v2)
  • Täydellinen kotiteatteripaketti (v2)
  • Täydellinen kotiteatteripaketti (v2)
650€ 800€

Täydellinen kotiteatteripaketti (v2)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 elokuuta 21:35
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen.
Lue lisää
Lisätiedot
Paketti sisältää:
- BenQ W1080ST DLP 3D Full HD lähiprojektori kaukosäätimellä
- BenQ DGD5 aktiiviset 3D-lasit (4 kappaletta)
- BenQ universaali kattoteline
- Blu-ray 3D elokuvia (28 kappaletta)
- Logitech Z906 THX-sertifioitu 5.1 surround kaiutinjärjestelmä
- Vogels kaiutintelineet seinälle (4 kappaletta)

HUOM! Valkokangas kaupan päälle. Kyseessä on Projectan manuaalinen 104 tuumainen Cinema valkokangas (16:9 kuvasuhteella).

BenQ W1080ST on kehuttu ja hyviä arvioita saanut Full HD projektori elokuvien katseluun ja/tai pelien pelaamiseen. Kyseessä on lähiprojektori, joten sillä saa ison kuvan läheltä kangasta tai seinää (noin 100 tuumaa reilun 1,5 metrin etäisyydeltä). Reilun kolmen metrin etäisyydeltä saa jopa 200 tuumaisen kuvan. Projektorin lamppua on käytetty alle 1100 tuntia ja se on pyörinyt taloudellisella moodilla. BenQ on ilmoittanut lampun kestoksi 3500 / 6000(eco) tuntia. Tämän perusteella tunteja pitäisi olla jäljellä vielä pitkäksi aikaa. Projektoriin saa myös uusia lamppuja edullisesti, mikäli tulee tarve lampun vaihtamiseen.

Videoprojektorin saa kattoon kiinni mukana tulevalla BenQ:n omalla kattotelineellä ja projektorin toimintoja voi säätää kaukosäätimellä. Videotykissä on 3D-tuki. Paketin mukana tulee iso kasa (28 kpl) blu-ray 3D elokuvia ja 4 kappaletta BenQ:n aktiivisia 3D-laseja, jotka on juuri testattu toimiviksi.

Paketin mukana tulee myös Logitechin Z906 surround 5.1 kaiutinjärjestelmä ja seinätelineet neljälle kaiuttimelle. Kaiutinjärjestelmä on saanut paljon hyviä arvioita ja se on THX-sertifioitu, eli se toistaa hyvin elokuvien äänimaailmaa.

Kotiteatteripaketti myydään uuden huonejärjestelyn takia ja tilanpuutteen vuoksi. Nouto Tampereelta Lentävänniemestä ja maksu käteisellä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja